Destrukce jako lék proti stresu. V pokojích jordánské atrakce můžete zničit úplně vše

Demolice v AXE RageRooms

Demolice v AXE RageRooms Zdroj: AXE RageRooms

Demolice v AXE RageRooms
Demolice v AXE RageRooms
3
Fotogalerie

Bourací kladiva a baseballové pálky demolující vše, co jim přijde do cesty. Od starých televizorů, elektrických spotřebičů až po čelní skla automobilů. Nejedná se o popis výtržností na pouliční demonstraci. Společnost Axe RageRooms otevřela v jordánském Ammánu svůj koncept „pokojů“, kde mohou lidé legálně rozbít vše, co se jim zlíbí. 

„Je to prostě místo, kde se rozbijí věci,“ shrnul ve zkratce hlavní náplň nové jordánské atrakce spoluzakladatel a generální ředitel Aladin Atari. „Místo, kam lidé přicházejí, když hledají nový zážitek,“ doplnil.

Hlavní myšlenkou bylo podle něj vytvoření místa, kde by lidé mohli ventilovat svůj hněv a frustraci. Ať už jde o problémy se šéfem v práci, osobní či rodinné starosti nebo zkrátka  jen o zábavu, za 17 dolarů mohou zákazníci rozbít v místnosti prakticky vše.

„Chtěla jsem zkusit něco nového a...bylo to skvělé,“ popisuje na Facebooku AXE RageRooms svůj zážitek z nově otevřené aktrakce Ayla Alqadi. „Citíla jsem extra energii, byl to zkrátka způsob, jak poslat veškerou negativní energii ven,“ doplnila.