Apple Keynote 2022 ONLINE: Živý stream z konference Far Out. Firma představí iPhone 14

Apple Keynote 2022: Logo konference Far Out

Apple Keynote 2022: Logo konference Far Out Zdroj: Apple.com

Přímý přenos prezentace Apple Keynote začíná se ve středu 7. září v 19:00. Letošní Apple Event láká na novinky. Čeká se nový iPhone 14, chytré hodinky Apple Watch Series 8 a sluchátka Apple Airpods 2. Sledujte konferenci živě na této stránce od 19:00. Co Apple na konferenci oznámil? Jak vypadá a co umí iPhone 14? A co nová sluchátka a chytré hodinky? Čtěte článek o aktuální Apple Keynote 2022.   

Americká technologická společnost Apple pořádá každoroční podzimní prezentaci. Předpokládá se, že na ní představí novou řadu svých chytrých telefonů s označením iPhone 14. Nejprve ale Apple prezentuje nové Apple Watch Series 8.

Sledujte přímý přenos z Apple Keynote 2022:

Technologický reportér agentury Bloomberg Mark Gurman předpokládá, že Apple stejně jako loni představí čtyři varianty nového telefonu, které ale na rozdíl od předchozí řady iPhone 13 nebudou zahrnovat variantu mini s úhlopříčkou 5,4 palce. 

Telefony iPhone jsou klíčovým zdrojem příjmů firmy Apple a podle Gurmana se jejich nová řada začne prodávat zřejmě 17. září. Měla by zahrnovat dvě standardní verze a dvě výkonnější s označení Pro. Úhlopříčky přístrojů by u standardních verzí i pro verzi Pro měly činit 6,1 a 6,7 palce.

Média spekulují, že standardní verze telefonů řady iPhone 14 budou využívat procesory A 15, tedy stejné jako telefony iPhone 13, zatímco verze Pro dostanou rychlejší procesory A16.