Mobilní appka roku? Smart Banka od MONETA Money Bank

Zdroj: MONETA Money Bank, a.s.

Pokročilá aplikace pro mobilní telefony Smart Banka se stala absolutním vítězem soutěže Mobilní aplikace roku 2017, kde o hlasy poroty a veřejnosti usilovalo téměř osm stovek špičkových českých a slovenských aplikací pro chytré telefony. 

Smart Banka od MONETA Money Bank má na svém kontě i další úspěchy – je nejlépe hodnoceným mobilním bankovnictvím jak na Google Play (4,7 hvězdiček z 5), tak na AppStore (4,5). Od spuštění Smart Banky v létě loňského roku se k jejímu využívání registrovalo přes 130 tisíc klientů.

„Naším strategickým záměrem je být digitálním šampionem českého bankovního trhu. Věnujeme proto velkou pozornost důkladnému vývoji a neustálému zdokonalování našich digitálních produktů v čele se Smart Bankou. Ocenění jsou pro nás povzbuzením do budoucna,“ uvedl Dalibor Šajar, vedoucí digitálních projektů v MONETA Money Bank.

Ve Smart Bance si otevřete běžný účet bez návštěvy pobočky

Jen pár týdnů nazpět banka představila revoluční novinku – přes aplikaci Smart Banka lze otevřít nový běžný účet Tom zcela on-line, bez nutnosti navštívit pobočku. Celý proces založení nového účtu Tom přes chytrý telefon je snadný a rychlý – stačí si stáhnout aplikaci Smart Banka, vyplnit nezbytné údaje, vyfotografovat dva osobní doklady a odeslat na nový účet elektronickou platbou alespoň 3 Kč.Komfortní správa osobních i podnikatelských financí

Mezi nejpoužívanější funkce Smart Banky patří kontrola zůstatku, rychlá platba, blokace debetní karty či vyhledávání nejbližších bankomatů. Snadno v ní lze spravovat také trvalé příkazy či získat přehled o sjednané hypotéce.

Smart Banka běží na iOS i Android

Smart Banku lze využívat v české nebo anglické verzi na mobilních telefonech s operačními systémy iOS (verze 8.0 a vyšší) nebo Android (verze 4.1 a vyšší). Pro její založení je třeba běžný nebo spořicí účet, případně kreditní karta od MONETA Money Bank, a aktivovaný přístup do internetového bankovnictví. K přihlášení do aplikace stačí uživatelem vytvořený PIN či jediný otisk prstu. Aplikace je zdarma ke stažení na Google Play a App Store.

Více informací naleznete na webových stránkách banky.