Byt se přizpůsobí stylu vašeho života

Požadavky na dispoziční uspořádání bytu se mohou v průběhu času postupně měnit. Architekti Čakovického parku na základě unikátního zadání developera vytvořili na půdorysném rozměru 52 metrů čtverečních prostor, který naplní očekávání jak jednotlivce, tak třeba i mladého sportovně založeného páru.

Zázemí zde naleznou i mladé rodiny se dvěma dětmi, stejně jako profesně vytížení, plně aktivní manželé střední nebo starší generace. Moderní byt může vypadat zevnitř větší než zvenku. I na malé ploše nabídne prostornou kuchyni a v budoucnu třeba i dětský pokoj. Jednotlivé variantní návrhy těchto uspořádání jsou natolik flexibilní, že se bez problémů a s minimálními finančními náklady dokážou přizpůsobovat novým životním situacím a měnícím se potřebám svých obyvatel. Celý koncept je přitom postaven na tom, že změny příslušných dispozic jsou u developera zdarma a ostatní klientské změny ve velmi příznivých finančních úrovních. Přidá-li se skutečnost, že developer k těmto dispozicím poskytl i sklep a parkovací stání v ceně bytu, jde o nabídku, která je koncepčním a promyšleným řešením i pro náročné klienty.

#####Vybrat si lze podle stylu života

#####Neplať, co nevyužíváš

Při tvorbě uvedené koncepce byla brána na zřetel snaha minimalizovat obtížně využitelné komunikační prostory a nabídnout zákazníkovi cenu za čistou obytnou plochu. Zároveň se maximalizuje využití čisté obytné plochy pomocí vestavěných skříní, posuvných dveří a dalších stavebních úprav. Zvláštní pozornost je věnována také snížení nákladů na spotřebu energií, potažmo správních nákladů na bytovou jednotku. Ambiciózním dosaženým cílem se stalo snížení komunikační plochy u těchto bytů až na jednu čtvrtinu. Pokud u běžného bytu tvoří předsíně, zádveří a ostatní v podstatě ne plně nevyužívané plochy až 16 procent z celkové plochy bytu, nově pojaté 3+kk se svým řešením dostává pouze na 4,5 procenta.

Další úspory finančních prostředků přináší projektové zpracování těchto dispozičních úprav, které zahrnují i pohodlnou kancelář ve vlastním bytě, zmíněnou moderní a prostornou kuchyň nebo dětský pokoj. Na malém prostoru tak lze upravit dispozici i na 3+kk, přičemž obývací prostor zůstává velkoryse prostorný. Všechny další místnosti mají přímé denní světlo, když jedna z ložnic je koncipována jako dětský pokojíček či pracovna. Úprava na 3+kk je jednoduchá, a tudíž se i v budoucnu dá snadno změnit na jiné využití.