Šéfredaktorem tabletového Headlinera se stane Vedral

Růžový poklad digitálního časopisu Headliner

Růžový poklad digitálního časopisu Headliner Zdroj: archiv

Na pozici šéfredaktora digitálního hudebního časopisu Headliner nastoupí Honza Vedral. Zastupovat ho bude Kay Buriánek.

Počet čtenářů digitálního hudebního časopisu Headliner, který je určený pro tablety a chytré telefony, se blíží dvaceti tisícům čtenářů. Úspěšně se rozšířil i na internet. Od září se novým šéfredaktorem stane Honza Vedral.

„Nejde o žádnou revoluci, dosavadní šéfredaktor Jaroslav Konáš zůstává v redakci na pozici otce zakladatele, čtenáři nepřijdou o jeho postřehy ani články. Honza Vedral je v úzkém vedení redakce od začátků časopisu,“ komentuje změny vydavatel Dany Stejskal z firmy Optio CZ.

Vedral, který v časopise dosud působil jako editor, má za sebou šestileté angažmá v iDNES.cz a MF DNES a editorskou pozici v časopisech Filter, Ultramix. Psal i pro další hudební i nehudební periodika.

Headliner bude mít také nového zástupce šéfredaktora. Stane se jím Kay Buriánek, známý nejen svou publicistickou činností, ale také z kapely Sunshine. „Naše hudební vidění se v mnohém shoduje, ale v mnohém je rozdílné. Myslím, že jistá tenze, která z toho plyne, časopisu s tak širokou autorskou základnou a žánrovým záběrem, jaký má Headliner, může jenom prospět,“ uvádí Vedral.