Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges získala nejprestižnější evropské ocenění

Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře Weil, Gotshal & Manges.

Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře Weil, Gotshal & Manges. Zdroj: Robert Sedmik, Tyden

V Londýně proběho udílení tzv. právnických Oscarů. Byla tam předána nejvýznamnější evropská ocenění právních firem – Chambers Europe Awards for Excellence a cenu si odvezla i česká pobočka kanceláře Weil, Gotshal & Manges. Vyhrála v kategorii nejlepší mezinárodní advokátní kancelář v České republice.

O držitelích ocenění rozhodují výsledky nezávislého průzkumu prestižní ratingové společnosti trhu právních služeb Chambers & Partners mezi klienty i advokátními kancelářemi samotnými.

„Zisk ceny Chambers je na poli advokacie podobným úspěchem, jako zisk Oscara ve světě filmu. Velice si toho vážím, ocenění chápu jako výsledek naší tvrdé práce. Velké poděkování patří našim klientům za to, že dokážou rozpoznat kvalitní právní služby a uvědomují si, že takový servis je přes jejich cenu v konečném důsledku přínosnější než právní služby na první pohled sice levné, ale při bližším posouzení také na výrazně nižší kvalitativní úrovni,“ říká Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře Weil, Gotshal & Manges.

Pražská pobočka Weil, Gotshal & Manges získala Chambers Europe Award for Excellence už v letech 2008 a 2009 a je tak jedinou advokátní kanceláří v České republice, která v soutěži uspěla třikrát.

Pražská pobočka advokátní kanceláře Weil, Gotshal & Manges
V prestižní domácí soutěži Právnická firma roku 2012, pořádanou společností EPRAVO.CZ, získala čtyři ocenění: Právnická firma roku 2012 pro mezinárodní kancelář, Právnická firma roku 2012 za nejlepší klientské služby, Fúze a akvizice, Řešení sporů a arbitráží.