V Krkonoších vyroste nový rezidenční komplex se 139 apartmány

Zdroj: CRESCON, a.s.

3
Fotogalerie

Luxusní rezidenční komplex s hotelovými službami, který postaví v atraktivní lokalitě krkonošských Vítkovic společnost Crescon, ponese název Aldrov Apartments & Resort. Bude se skládat z elegantních horských chat  s apartmány k bydlení nebo na investici.

Aldrov Apartments & Resort v sobě snoubí rezidenční areál s luxusním hotelovým komplexem, inspirovaný alpskými středisky Rakouska, Německa a Švýcarska. Nový projekt v srdci Krkonoš skýtá mnoho příležitostí ke sportovnímu vyžití a je tak určený pro milovníky aktivního způsobu života a přírodních krás. Apartmány jsou vhodné k rekreačnímu bydlení a pro majitele představují zajímavou investiční příležitost. 

Aldrov Apartments & Resort je luxusní komplex s hotelovým servisem, který tvoří 12 horských chat se 139 apartmány a řadou služeb. Všechny apartmány v dispozicích 1+kk až 4+kk a velikostech do 119 m2 budou plně zařízené a doplněné parkovacím stáním v podzemním podlaží a sklepní kójí.

V areálu budou k dispozici nadstandardní hotelové služby včetně služby concierge. Zdejší obyvatelé však budou moci navštívit i stylovou krkonošskou hospodu, restauraci s vinným barem, pekárnu, prodejnu sportovních oděvů, dětské hřiště, venkovní cvičiště jógy, půjčovnu zimního vybavení a kol nebo wellness s bazénem, vířivkou, bylinkovou saunou a vyhřívanou místností, tzv. tepidáriem. 

Apartmány jsou určené na prodej do osobního vlastnictví. Majitelé je mohou využívat k celoročnímu bydlení nebo jako tzv. druhé bydlení pro zimní a letní rekreaci. V době jejich nepřítomnosti se o vše postará hotelová služba, která zajistí komplexní servis se správou i pronájmem nemovitosti. Očekávaný příjem z pronájmu po prvním roce fungování areálu se bude pohybovat kolem 4 %, což představuje zajímavé zhodnocení vložených finančních prostředků. 

Aldrov Apartments & Resort vyroste v obci Vítkovice nedaleko Špindlerova Mlýna, jen pár kilometrů od Míseček. Tato oblast vybízí ke sportovním aktivitám, jako je lyžování, horská turistika nebo cyklistika. V okolí nového projektu je několik cyklostezek, turistických tras a běžeckých stop na trase Krkonošské magistrály.

Resort se nachází v lyžařském areálu Aldrov s pěti sjezdovými tratěmi, snowparkem a lyžařskou školou. Aldrov Apartments & Resort citlivě zapadá do okolního prostředí a doplňuje panorama Vítkovic s dominantou kostela i malebný ráz zdejší krajiny.

Jeho koncept vychází z tradiční krkonošské architektury: domy budou mít sedlové střechy a dřevěné obklady fasád v přírodních odstínech. Developer Crescon použije přírodní materiály kámen a dřevo kombinované s moderními prvky, což se promítne i do vybavení interiérů.