Raiffeisenbank nabízí k hypotéce bonus 5000 korun, podmínkou je běžný účet

Raiffeisenbank

Raiffeisenbank Zdroj: profimedia

V rámci právě probíhající akce Hypodny u Raiffeisenbank, mohou zájemci o nový hypoteční úvěr při splnění podmínek získat bonus 5000 korun. Banka navíc nabízí sjednání úvěru s pomocí takzvaného vzdáleného hypotečního poradce.

„Klienti, kteří doloží bance kompletní žádost o hypoteční úvěr do posledního červnového pracovního dne, získají finanční bonus 5 000 korun,“ říká ředitel hypotečních úvěrů Raiffeisenbank Milan Voldřich.

Žadatel musí založit účet u Raiffeisenbank a sjednat hypotéku ve výši minimálně 1,5 milionu korun s tříletou fixací. Za poskytnutí a správu hypotečního úvěru se neplatí žádný poplatek. Podmínkou k získání bonusu je také otevření běžného účtu v Raiffeisenbank.

K vyřízení hypotéky v Raiffeisenbank můžete využít služeb vzdáleného hypotečního poradce. Po telefonu s poradcem projednáte svůj záměr, obdržíte nabídku a v případě zájmu začnete zasílat potřebné dokumenty ke schválení elektronickou formou. Po schválení úvěru si s poradcem projdete smluvní dokumentaci po telefonu. Na hypocentrum přijdete až k podpisu úvěrové smlouvy.