UniCredit Bank láká na letní sazbu hypoték

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: profimedia

UniCredit Bank
2
Fotogalerie

Během letních prázdnin můžete u UniCredit Bank využít úrokovou sazbu hypoték 2,22 % p.a. Díky oblíbenému konceptu „vše za cenu jedné“ můžete mít nižší měsíční splátku u jakékoliv z nabízených fixací.

Od 10. července UniCredit Bank snižila úrokovou sazbu z 2,49 procenta na 2,22 procenta p.a., a to pro všechny fixace. „Sledujeme zájem především o delší fixace úrokových sazeb, doslova hitem posledních měsíců se stala desetiletá fixace. S populárním konceptem „vše za cenu jedné“ i pro tuto nejdelší fixaci nabídneme stejně nízkou úrokovou sazbu 2,22 procenta jako pro ostatní fixace. Navíc od nás klienti mohou získat výhodné měsíční pojištění na schopnost splácení úvěru,“ říká Tomáš Drábek, ředitel retailového a privátního bankovnictví UniCredit Bank.

„Vše za cenu jedné“

O co jde? Tento koncept je založen na garanci stejné fixní úrokové sazby pro libovolnou délku fixace. Tato letní akce by měla oslovit zejména ty klienty, kteří chtějí pojistit a zafixovat nízkou úrokovou sazbu na delší období. Nabídku můžete využít jak na koupi nového bydlení, tak pro refinancování stávajícího hypotečního úvěru.