Jak úspěšně prodat nemovitost nejen z developerského projektu?

Zdroj: Tomáš Šimek

Pro úspěšný prodej nemovitostí nejen z developerského projektu je stěžejní přinést atraktivnější a důvěryhodnější nabídku než konkurence. Proto je zásadní perfektní prezentace, propagace, inzerce i komunikace s kupci. A to zařídí unikátní systém Delux Develop. O co jde?

Co je to Delux Develop?

Jde o unikátní developerský systém vytvořený realitní kanceláří RE/MAX Delux, pomocí nějž můžete lehce, přehledně a úspěšně spravovat celý prodej vašich nemovitostí a získat vše potřebné od grafiky a marketingových materiálů přes online marketing a propagaci až po zákaznický servis. Více se o tom dočtete třeba v brožurce nebo v článku Jak uspět s developerským projektem.

Jaké jsou přínosy Delux Develop?

Díky tomuto systému dodáte vašemu projektu a prodeji nemovitostí ihned punc profesionality, přehlednosti a důvěryhodnosti. S pomocí nejmodernější techniky vaše nemovitosti ukážete v tom nejlepším světle a zajistíte, že je v online světě žádný potenciální kupec nepřehlédne. Budete tak rozhodně krok před konkurencí, což se projeví na vyšším zájmu a zisku. Co vše vám systém Delux Develop zajistí?

Co za vás Delux Develop zařídí?

  • Kompletní grafiku – Vytvoříme pro vás grafiku uzpůsobenou na míru – nastavíme barvy, vytvoříme logo a brožury pro standard i nadstandard. Získáte ale také graficky zpracované karty nemovitostí a veškeré právní dokumenty k projektu.
  • Marketingový materiál – Obdržíte exkluzivní propagační materiál, ke kterému patří profesionální fotky, externí i interní videoprohlídky, záběry natočené dronem, externí a interní fotorealistické vizualizace, virtuální 3D prohlídky nebo 2D a 3D půdorysy, vše včetně home stagingu – atraktivní úpravy interiéru.
  • Profesionální webovou stránku – Vytvoříme pro vás profesionální webovou stránku, která bude atraktivně prezentovat váš projekt a nabízet vaše nemovitosti. Vypadat může třeba jako tato ukázková stránka.
  • Profesionální propagaci v ČR i v cizině – Díky celosvětové síti RE/MAX budeme váš projekt inzerován zároveň na webu RE/MAX Delux, RE/MAX Česko i na mezinárodní stránce RE/MAXu. Nabízet ho bude tedy více než 145 tisíc makléřů ve 100 zemích světa. Mimo to se dostanete také na nejnavštěvovanějších realitní portály na trhu i na všechny zásadní sociální sítě.
  • PPC a bannerové kampaně – Součástí online marketingu jsou samozřejmě také pravidelné PPC a bannerové kampaně. Buďte si tedy jisti, že vás kupci ani na Seznamu nebo Google nepřehlédnou.

Tomáš Šimek

  • Bezchybná komunikace – S Delux Develop získáte také intuitivní komunikační systém, na webu za vás bude odpovídat chat napojený na umělou inteligenci a k dispozici vám bude i více než 40 vyškolených makléřů.
  • Podpoření důvěryhodnosti – Trojnásobné ocenění Realitní kancelář regionu a průměrné hodnocení 4,9/5 na Google i Firmy.cz nebo více než 80 kladných video-recenzí ukazují, že máme vynikající pověst. Zákazníci nám věří, a díky tomu budou věřit i vašemu projektu a rádi si za něj klidně i připlatí. 
  • Veškeré právní dokumenty – Počítat také můžete se všemi potřebnými právními dokumenty, které vám na míru a rychle připraví naši právníci s evropskou RE/MAX certifikací.
  • Financování developerského projektu – Zařídit vám dokážeme také financování projektu nebo financování koupě pro vaše kupce. K tomu máme k dispozici několik finančních poradců, které vám vyberou ty nejlepší možnosti na trhu.

Chcete mít starosti pouze se stavbou a zbytek nechat na ty, kteří tomu opravdu rozumí? Delux Develop je zárukou toho, že budete na trhu opravdu vidět v tom nejlepším světle. Zkuste to.

Chcete úspěšně prodat nemovitosti ze svého developerského projektu? Ozvěte se.