Luxus s výhledem za půl miliardy. Penthouse u Londýnského oka je na prodej

Penthouse přijde na půl miliardy korun.

Penthouse přijde na půl miliardy korun. Zdroj: Southbank Place

Bytový dům se nachází kousek od břehu Temže a ikonického London Eye.
Hlavní ložnice s úchvatným výhledem.
K penthousu náleží i terasa.
Penthouse je zařízen těmi nejlepšími a nejdražšími materiály.
Ložnice pro hosty.
40
Fotogalerie

Úchvatný výhled na londýnské dominanty, vybavení z nejlepších materiálů a VIP služby jako v pětihvězdičkovém hotelu. V samém centru britské metropole je na prodej exkluzivní penthouse, který hravě překoná sny i těch nejnáročnějších. Nový majitel si na něj však bude muset připravit více jak půl miliardy korun.

Penthouse se nachází na jižním břehu řeky Temže kousek od ikonického obřího vyhlídkového kola London Eye. To také „okupuje“ značnou část výhledu z bytu, rezidenti se však mimo toho mohou kochat i Westminsterským palácem, kde sídlí britský parlament, a hodinovou věží Big Ben. Vzhledem k tomu, že byt zabírá celé 10. podlaží výškové budovy, nabízí se z něj panoramatický 360º výhled na Londýn.

Obytná plocha penthousu je úchythodných 359 čtverečních metrů a skládá se ze dvou hlavních ložnic, dvou ložnic pro hosty, čtyř koupelen, dvou kuchyní a otevřeného obývacího pokoje, ze kterého je přístup na rozlehlou terasu a další balkon. Za designem bytu i interiéru celé budovy stojí studio Goddard Littlefair, které je jedním z nejoceňovanějších v Londýně. Nešetřilo se ani na materiálech a vybavení, samozřejmostí jsou tak mramorové koupelny či špičkové spotřebiče v kuchyni.

Rezidentům jsou navíc k dispozici VIP služby jako 24hodinová recepce, fitness centrum a lázeňský klub s bazénem, saunou a masažémi. A cena? Nový majitel si bude muset připravit 17 milionů liber, tedy přes 500 milionů korun. Na pohled do nitra luxusního penthousu a další podrobnosti se podívejte v galerii.