Casting modelingové soutěže s vizí zdravé výživy již brzy opět v Karlových Varech

V těchto dnech probíhá nábor na casting 2. ročníku soutěže Belle Vision Model, kterou pořádá karlovarská modelingová a produkční agentura Belle Prestige ve spolupráci s patronkou soutěže, Vicemiss ČR 2006 herečkou a modelkou Katkou Pospíšilovou.

Jaký bude druhý ročník, co čeká finalistky soutěže a kdy budeme znát vítězku jsme se zeptali ředitelky soutěže a majitelky agentury Belle Prestige Pavly Sofilkaničové.

Pavlo, připravujete již druhý ročník soutěže Belle Vision Model. Co je nového a starého?

V podstatě jde stále o soutěž s vizí zdravé krásy, kdy klademe důraz především na vzdělávací charakter projektu v rámci tzv. Školení zdravé krásy a Modelingového kurzu. Finalistky také čekají zajímavá setkání a spolupráce s významnými profesionály z modelingu a showbusinessu a finálová módní show, kde se na mole sejdou s těmi nejlepšími českými modelkami. Novinkou je rozšíření spolupráce s modelingovou agenturou Studio 91 model management, která patří mezi nejvýznamnější agentury v Čechách se zahraničním působením. Právě Studio 91 se ujme vítězky, která získá lukrativní kontrakt vč. fototestů. Tímto posouváme úroveň soutěže a příležitostí finalistek o něco výše.
Ještě bych ráda dodala, že Školení i Modelingový kurz a další části projektu naše finalistky absolvují zcela zdarma.

Patronkou zůstává Katka Pospíšilová. Účastní se opět aktivně projektu?

Pokračuje úspěšná spolupráce s naší Patronkou, které si velmi ceníme. Katka přiletěla ze Singapuru, kde se věnuje modelingu a studiu, aby se osobně účastnila nejen Výstavy Emocí v Praze ale také výběru finalistek Belle Vision Model. Je to velice důležité. Nejenže má přímo podíl na jedné z nejzásadnějších částí projektu, k čemuž výběr finalistek bezpochyby patří. Její přínos ve znalostech trendů zahraničního trhu, nyní zejména asijského, je významným, v uvozovkách vedlejším účinkem. Katka se samozřejmě účastní také finálové módní show, letos možná i jinak, než by diváci čekali. Ještě bych doplnila, že Katka by měla pro naše soutěžící být vzorem toho, jak je důležité dbát nejen na vnější krásu. Péče o ducha, vnitřní rozvoj vč. studií, pěstování talentu, jistá osobní píle a vytrvalost, to jsou správné aspekty úspěšné osobnosti ať už jste nebo děláte cokoli. Těmito vlastnostmi a klady Katka disponuje.

Kdy ta krása vypukne?

Casting se koná 11. října v Karlových Varech. Více informací obdrží soutěžící písemně. Od října do ledna pak finalistky projdou intenzivním Školením zdravé krásy a Modelingovým kurzem, nafotí krásné fotografie a to vždy o víkendech. Takže opět je možné účast snadno spojit se studiem či prací. Finálová módní show nás pak čeká 27.ledna v Hotelu Imperial v Karlových Varech. Více ale zatím neprozradíme.

Kdo a jak se může do soutěže přihlásit?

Vzhledem k tomu, že se jedná o modelingovou soutěž jsou nastavena jistá kriteria. Přihlásit se mohou dívky ve věku od 15 do 21 let s minimální výškou 170 cm. Nyní v prodloužené uzávěrce mohou posílat přihlášky do 1. října na adresu agentury. Přihláška je ke stažení na stránkách www.bellevisionmodel.cz, kde doporučuji přečíst si Pravidla soutěže.

Co byste vzkázala těm, které stále váhají?

To je těžké, nevidím do dívek ale říká se, že značných úspěchů v modelingu dosáhly i dívky, které o sobě jako o modelkách nikdy neuvažovaly. Snad je to tím, že takové dívky bývají přirozenější? Kdo ví. Pokud soutěž Belle Vision Model z jakéhokoli důvodu dívky osloví ať neváhají, přihlásí se a přijdou na casting. Vybereme jen 12 finalistek ale každá zkušenost má svůj význam a může dívky někam posunout. Takže bych vzkázala, že nic není tak horké jak vypadá. Ať už výsledky castingu budou jakékoli, pro všechny zúčastněné jde o krok vpřed. Naše rozhodnutí nás dělají tím kým jsme.