Egon Business Centre rozšíří nabídku kanceláří

Jako jediná novostavba svého druhu v Praze 4 bude projekt Egon Business Centre nabízet příležitost koupě kancelářských ploch a ordinací koncovým uživatelům. Výstavbu spekulativního projektu zahájil letos v srpnu developer BM Develop.

Výstavba Egon Business Centre je první etapou námi zamýšleného rozvoje lokality Kischova. Pokračovat bychom chtěli rozvojem bytového objektu Erwin, který vytvoří přirozenou bariéru okolo nádvoří, jež bude nabízet odpočinkovou zónu pro majitele jak bytů, tak kanceláří nebo ordinací,“ vysvětluje záměr developera jeho spolumajitel Jiří Brůček. BM Develop má za sebou řadu úspěšných projektů, jmenovat lze například bytový projekt Rezidence Kavčí Hory, sportovně-rehabilitační centrum Hlubočepy, polyfunkční dům Záběhlice či bytové domy Na Petřinách a Bartoškova.

#####Flexibilní vnitřní uspořádání

Podle Eduarda Forejta, vedoucího oddělení pronájmu kancelářských ploch společnosti JLS, se jedná svým pojetím o unikátní projekt. „Příprava kancelářské budovy nepodléhá formě konečného zobchodování, a proto jsme při konzultacích Egon Business Centre dbali především na efektivitu, technické standardy a flexibilitu vnitřního uspořádání. Úvahy developera o prodeji jednotlivých ploch jsme podpořili zejména na základě zjištění velice omezené, až okrajové, nabídky prodeje ploch v budovách kategorie A,“ doplňuje Forejt. Stavba slibuje využití 2200 metrů čtverečních podlahové plochy a příznivou polohu v centru Prahy 4, v těsném sousedství vstupu do metra Pražského povstání.