Francouzský dům nabízí kvalitní bydlení v centru Brna

Stavba bytového domu kousek od centra Brna ve Francouzské ulici zdárně skončila a noví majitelé bytů se již zabydlují.

[file:8534:small:right]

Zájemci o koupi bytů si mohou prohlédnout projekt včetně konkrétních bytů, privátní zahrady u domu nebo si vychutnat výhled na historické centrum města. Projekt Francouzský dům v sobě ideálně kombinuje městské bydlení prakticky v centru a zároveň klid, soukromí a prostor pro relaxaci, který by se dal očekávat spíše v okrajových částech města. Dům nabízí 47 bytových jednotek v dispozicích 1+kk až 4+kk o rozměrech 33,3 až 115,2 metru čtverečního. Téměř ke každému bytu náleží balkon či terasa. Přízemní byty se mohou pochlubit přímým vstupem do rozlehlé zahrady patřící k domu, byty v nejvyšších patrech zase nádherným výhledem na centrum Brna. Výhodou projektu je i bezproblémové parkování, zajištěné dostatečným počtem garážových stání uvnitř objektu. V nabídce je také několik sklepních kóji a 117metrový nebytový prostor.

#####Důraz na kvalitní architekturu

Během plánování byly kladeny vysoké nároky na architektonickou čistotu celé stavby i jednotlivých bytových jednotek a na energeticky úsporný provoz, který dokládá kategorie B + v průkazu energetické náročnosti budovy. Soukromá zahrada nabízí příjemné posezení s přáteli či dětmi. Kde v centru Brna můžete bydlet v domě s klidnou privátní zónou, kde se dá grilovat, hrát si s dětmi na čerstvém vzduchu v absolutním bezpečí nebo prostě jen odpočívat? Nejen o tom se může přesvědčit každý, kdo bude mít zájem o prohlídku projektu Francouzský dům. Navíc je možné při koupi bytu využít zvýhodněného financování s Českou spořitelnou se zajímavými podmínkami - např. zvýhodněná úroková sazba, vyřízení úvěru a odhad nemovitosti zdarma, minimální požadavky na podklady k hypotečnímu úvěru a další. Developerem projektu je společnost DeNe Group, s.r.o., financujícím subjektem Česká spořitelna, developer centrum Ostrava, exkluzivním prodejcem RSČS/Gaute, architektonický návrh pochází z dílny kanceláře MIMOTO.

#####Plná občanská vybavenost

Francouzský dům se nachází uprostřed Brna, pouhých 10 minut chůze od náměstí Svobody, a poskytuje tak veškerou občanskou vybavenost: úřady, pošty, zdravotnická zařízení, školy, obchody, restaurace i příležitosti pro kulturní a sportovní vyžití. Vzhledem k umístění v centru města je snadno dostupná MHD. Lokalita, která patří k nejstarším částem Brna a která byla v historii přirozeným centrem města, v současnosti prochází obnovou a představuje do budoucna velký potenciál. Nákup nemovitostí, především pak nových bytů, v této oblasti můžeme doporučit jako velmi výhodnou investici, která do budoucna majiteli zaručí zajímavé zhodnocení.