Losovačka mezi V. I. P.

Z karlovarské Losovačky se stala "celebrita". Na internetu a Krausově pořadu ji viděly statisíce lidí, pravidelně se již dlouhou dobu objevuje v médiích, dokonce v těch nebulvárních.

„Ano, jsem slavná. Nic na tom nemůže změnit ani čerstvý výrok Krajského soudu v Brně, který zamítl žalobu města Karlovy Vary a řekl tak v podstatě, že díky mě bylo výběrové řízení neprůhledné a pochybné a nebylo podle zákona,“ říká Losovačka.
Z ostudy si Losovačka hlavu dělat nemusí. Padá na vrub vedení magistrátu. Ten si totiž firmu, která Losovačku proslavila, najal a nepřipustil žádné pochybnosti o regulérnosti celého procesu.
„Nevím, co pořád kdo má. Město přece pokutu, kterou jí dal antimonopolní úřad, neplatilo. Tu zaplatila losující firma. A nedivím se, že kluci a holky z vedení města s udělením pokuty nesouhlasí a vláčí se po soudech. Já bych to na jejich místě neudělala jinak, protože oni přece nemůžou za to, že se při losování slepily lístky tiskařskou barvou k sobě. A že pak někam zmizely, aby si je nějaký šťoura nemohl prohlížet? To není moje věc,“ důrazně vysvětluje Losovačka.
„A ten soud v Brně, to se na mě nezlobte, ale ti soudci to asi celé nepochopili. Já bych to celé hnala klidně až do Štrasburku. Přece bych na sobě nenechala podezření, že jsem něco jako zfixlovala nebo co. A víte co? Ono je to stejně jedno. Hala už stojí, a i kdyby i v tom Štrasburku řekli, že výběrové řízení bylo divné, tak co,“ dodává Losovačka.
Jak uvedla, do dalších výběrových řízení se v Karlových Varech zapojit nehodlá. Jsou prý i jiné způsoby a možnosti, jak vybrat toho nejlepšího.