Nákupní centrum Centrál bude spravovat ECE

Slovenská developerská společnost Immocap Group, a. s., a ECE Projektmanagement Praha s. r. o. uzavřely podpisem rámcových podmínek svá dosavadní jednání o budoucí vzájemné spolupráci při realizaci bytového a obchodního komplexu Centrál v Bratislavě.

IImmocap Group ECE pověřila poradenstvím v oblasti achitektury a plánování nákupního centra, pronájmem obchodních jednotek a následným managementem centra. „Jsme velmi potěšeni, že pro svůj projekt získáme tak zkušeného partnera, jako je ECE,“ sdělil jednatel Immocap Group Petr Lukeš. „Máme radost, že můžeme prostřednictvím Immocap Group představit úspěšný koncept nákupních center spravovaných ECE také v Bratislavě,“ řekl zástupce druhé strany Rüdiger Dany.

Podle jeho slov ECE klade velký důraz na dlouhodobou účast v projektech a na dobrou spolupráci s městy a lokalitami, na jejichž území nákupní centra, která spravuje, stojí. „Naše strategie v oblasti pronájmu a profesionalita managementu center jsou zárukou optimální skladby nájemců a spokojenosti zákazníků našich nákupních galerií. Stejně zodpovědně budeme postupovat i v případě bratislavského nákupního centra Centrál,“ zdůraznil Dany. Investor plánuje otevření multifunkčního komplexu Centrál na podzim roku 2012. Nákupní centrum nabídne místo pro 150 obchodů o celkové nájemní ploše 35 tisíc metrů čtverečních. Součástí projektu bude vedle nákupního centra také rezidenční a administrativní budova, podzemní parkoviště, hotel a relaxačně-sportovní centrum.

Komplex Centrál bude stát v bratislavském centru města, na rozhraní městských čtvrtí Staré Mesto a Ružinov. Lokalita je výborně dostupná všemi dopravními prostředky městské hromadné dopravy, pěšky i autem. Architektonické řešení multifunkčního komplexu Centrál naváže dokonale na moderní charakter okolní čtvrti. Dominantou komplexu bude výšková budova na rohu ulic Miletičova a Trnavská cesta, která se stane jednou z nejvyšších staveb Bratislavy. Jedinečnost do projektu vnese park o rozloze větší než 1 hektar, jenž bude umístěn na střeše nákupního centra. Parková zeleň, vodní zdroje a hřiště budou veřejnosti přístupny po celý rok.