Rezidence Bubeneč Gardens bude dostavěna koncem příštího roku

V Praze - Bubenči vyrůstá rezidence Bubeneč Gardens s termínem dokončení ve čtvrtém čtvrtletí 2013. Nabídne špičkové technické vybavení, nízkou energetickou náročnost a vysoký standard bydlení. Oznámil to developer OESTERREICHER & spol., s. r. o.

Rezidence je provedena ve standardu tzv. Smart Home. Díky tomuto inteligentnímu řízení je pod kontrolou ovládání osvětlení, žaluzií, teploty a dalších systémů v bytě a zároveň lze kdykoli zkontrolovat například spotřebu energií. Byt se vyznačuje intuitivním a komfortním způsobem ovládání, který ušetří obyvateli bytu peníze, čas a starosti.

Pod zkratkou KNX se skrývá celosvětový standard pro energeticky šetrné komfortní řízení a integraci mnoha jednotlivých technologií. V Bubeneč Gardens má obyvatel možnost ovládat a sledovat funkce bytu nejen přes chytrý telefon, ale i přes tablet či internet. Systém je možno kombinovat libovolně s přístroji řady výrobců na celém světě, kteří podporují tento standard. Vzhledem k decentralizované inteligenci nepotřebuje řídicí počítač.