Creditas zvyšuje úroky na svých spořicích produktech

...

... Zdroj: iStock.com

...
2
Fotogalerie

Banka Creditas zvyšuje úroky na spořicím účtu i termínovaných vkladech. Na spořicích účtech rostou úroky z 0,3 procenta na 0,6 procenta.

Všechny spořicí účty budou nyní úročeny základní sazbou 0,5 procenta ročně a čtvrtletním bonusem ve výši 0,1 procenta. Celkové úročení 0,6 procenta získáte, pokud z účtu neodešla v předchozím čtvrtletí žádná platba. „I v případě, že nastal odchozí pohyb na účtu, úspory se vždy zhodnotí minimálně o 0,5 procenta. Spoření je bez pásmového úročení, není omezeno výší vkladů, ani využíváním jiných produktů.

Banka zvyšuje úrokové sazby i u svých termínovaných vkladů s pevně danou sazbou, která se během doby vkladu nemění. U ročního termínovaného vkladu roste úroková sazba z 0,3 procenta na 0,7 procenta, dvouletý termínovaný vklad nabídne úrok 0,9 procenta a tříletý 1,1 procenta. Úroky u delších termínovaných vkladů zůstávají beze změny. Banka navíc umožňuje vybrat bez sankce až 20 procent vkladu předčasně. Vklad je možný v korunách i v eurech, minimální výše korunového termínového vkladu je 5 000 korun.