Fio banka zlevňuje hypotéky, sazba činí 2,28 procenta ročně

Fio banka

Fio banka Zdroj: profimedia.cz

Hypotéka
Developerský projekt
hypotéka, ilustrační foto
Hypoteční centrum
Equa bank
9
Fotogalerie

Stále také platí benefity, jako je mimořádná splátka bez poplatků i možnost flexibilního snižování měsíčních splátek. Ale pozor, sazba platí pouze při refinancování.

Fio banka se rozhodla snížit úrokové sazby a nově nabízí ještě výhodnější hypotéky - tedy pro ty, kteří chtějí hypotéku refinancovat. Aktuálně došlo ke snížení u nejpoptávanějších fixací na 3 a 5 let. Výhodnější nabídka je připravena pro zájemce o tříletý fix, místo 2,38 procenta teď můžou dosáhnout na hypotéku s úrokovou sazbou od 2,28 procenta.

Stejná nabídka, tedy úroková sazba 2,28 procenta platí i pro nejdelší pětiletou sazbu. Jednoletá fixace zůstává na sazbě od 2,38 procenta.

Fio neúčtuje poplatky za poskytnutí či čerpání hypotéky, klienti také mohou kdykoliv a zdarma splatit jakoukoliv její část. A pokud mají během splácení volné peníze, mohou si je vložit na Hypospořicí konto, které je bezplatnou součástí hypotéky, a snížit si tak své měsíční splátky.

Část hypotéky ve výši zůstatku na kontě není úročena. Peníze na kontě jsou klientům neustále k dispozici a můžou si je kdykoliv bezplatně vybrat a řídit si výši svých splátek podle své momentální situace.