Potraviny online: Český Koloniál rozjíždí množstevní slevy

potraviny

potraviny Zdroj: E15

Prodej potravin přes internet je stále populárnější. Rozšiřuje se také počet obchodů, respektive jejich sortiment. Ostatně proč trávit čas v hypermarketu a hledat, co kde mají, když si můžete nákup „naklikat“ na internetu a nechat si ho doručit... Většinu trhu v ČR obsluhují tři obchody – Tesco, Rohlík a Koloniál a právě poslední jmenovaný obchod rozjíždí množství slevy. Ceny klesají už od dvou kusů stejného zboží, například u minerálních vod klesne cena za jednotku od šesti kusů.

Produkty s množstevní slevou najdete ve škatulce „Nakupte více, zaplaťte méně“. Koloniál rozváží v Praze a ve středních Čechách. Objednávat mohou i zákazníci sídlící podél silnic na Plzeň a Liberec, dále v Hradci Králové, Pardubicích, Ústí nad Labem a Teplicích. Minimální objednávku má Koloniál nastavenu na 500 Kč, objednávka nad dvanáct stovek má dovoz zdarma.

Koloniál zatím vůbec nerozváží na Moravě, například v Brně a okolí funguje konkurenční Rohlík a Tesco. Tesco navíc rozváží i na samotném jihu Moravy na Břeclavsku a Hodonínsku. Střední Moravu a Ostravsko zase pokrývá Košík. Například Tesco nabízí 150 Kč slevu při prvním nákupu nad 500 Kč a Rohlík Rohlíkovač, který vám může upéct až 500 Kč v kreditech každý den.

Více se o internetových obchodech nabízejících sortiment potravin dočtete v tomto článku.