Air Bank chystá změny. Od listopadu ruší Malý a Velký tarif a sjednotí ceník

Air Bank

Air Bank Zdroj: profimedia.cz

Air Bank
Kanceláře Air Bank
Kanceláře Air Bank
Kanceláře Air Bank
5
Fotogalerie

Air Bank s platností od 3. listopadu 2020 zruší Malý a Velký tarif a bude mít jeden ceník pro všechny. Nadále pro všechny klienty zůstane možnost bezplatného běžného účtu se dvěma platebními kartami nebo výběry z bankomatů Air Bank. Nově budou mít okamžité platby zdarma všichni klienti banky.

Naopak méně výhodné budou nově jen některé méně často používané služby, ke kterým ale Air Bank už nabízí jinou, bezplatnou variantu. Banka klientům nadále poskytne zdarma vedení tří běžných účtů v různých měnách – v českých korunách, eurech a amerických dolarech. Vedení více běžných účtů v jedné měně, a to až do celkového počtu deseti běžných účtů na jednu smlouvu, budou mít klienti nově za deset korun měsíčně.

Informační SMS o změnách zůstatku už nebudou účtovány jednorázově, nově je bude možné používat neomezeně za 25 korun měsíčně. Místo nich ale mohou klienti už nyní využívat bezplatná a informačně bohatší upozornění z aplikace My Air.

Jeden výběr z bankomatu cizí banky kdekoliv v Evropské unii bude stát místo 25 nově 35 korun. Většina klientů Air Bank ale platí převážně kartou nebo mobilem. Pokud klient potřebuje vybrat peníze, může využít bezplatné výběry z bankomatů Air Bank. Zdarma je možné peníze vybírat také u vybraných obchodníků prostřednictvím takzvaného cashbacku. Klientům, kteří potřebují vybírat z bankomatů cizích bank častěji, nabídne Air Bank výběry ze všech bankomatů v Česku i ve světě za 100 korun měsíčně. V listopadu pak banka přestane nabízet výběry u Sazky.