ČSOB vylepšila internetové bankovnictví: Rychlý převod peněz i online půjčka

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Profimedia.cz

ČSOB
2
Fotogalerie

ČSOB klientům připravila novinky v internetovém a mobilním bankovnictví. V internetovém bankovnictví i smartbankingu například nyní můžete u jednorázových plateb zadávat splatnost na aktuální den až do 22:00, tedy o téměř 2 hodiny déle než dosud. Platby v rámci ČSOB se v této lhůtě také připíšou příjemcům, platby do jiných bank pak následující pracovní den.

Nově je také půjčka ze 100 procent skutečně online. Už nemusíte čekat, až přijede kurýr se smlouvou. V internetovém bankovnictví si vše vyřídíte a za pár minut máte peníze na účtu. Takto jednoduše si sjednáte Půjčku na cokoliv, na bydlení i povolené přečerpání. 

Bezchybné placení faktur za energie

Další vychytávkou je kontrola faktur za energie. „Není proč se bát překlepů při placení energií. Od ČEZu za vás zkontrolujeme správný formát nebo počet znaků u čísla faktury. Časem přibydou další partneři, např. ostatní poskytovatelé energií nebo mobilní operátoři,“ uvádí banka.

Dále pak při vyplňování zahraničních plateb nově můžete zadávat i speciální znaky jako / a &. V přehledu trvalých plateb nově najdete tlačítko pro novou trvalou platbu a v sekce Dokumenty je nyní dle banky přehlednější, přibyla nová kategorie Aktualizace podmínek.