Air Bank nově nabízí běžný účet klientům od 15 let

Kanceláře Air Bank

Kanceláře Air Bank Zdroj: Air Bank

Air Bank zvolila pro novou komunikaci popový song
Air Bank
Kanceláře Air Bank
Kanceláře Air Bank
Kanceláře Air Bank
7
Fotogalerie

Air Bank nyní cílí i na mladistvé. Klienti od 15 let si u ní mohou nově otevřít svůj bankovní účet, a to prostřednictvím mobilní aplikaci, přes webové stránky banky, na pobočce nebo telefonicky přes kontaktní centrum.

„Nerozšiřujeme nabídku o nový typ účtu, ale naopak rozšiřujeme skupinu našich potenciálních klientů. Nově postačí, když zájemce o účet v Air Bank bude mít už občanku. Pak může využívat všechny výhody našeho běžného účtu. Nejen ti nejmladší klienti ocení mobilní aplikaci, díky níž mohou mít snadný přehled o svých penězích. Navíc Air Bank nabízí hned několik způsobů, jak platit. Ať už se jedná o klasickou plastovou kartu, bezkontaktní platební nálepku, anebo placení přímo chytrým telefonem,“ říká Filip Zavřel, vedoucí Oddělení každodenních služeb Air Bank.

Air Bank nabízí dva typy běžného účtu – Malý tarif (nulový měsíční poplatek) a Velký tarif (100 korun za měsíc). U Malého tarifu jsou bezplatné příchozí i odchozí tuzemské platby, trvalé příkazy a inkasa, výběry z bankomatů Air Bank, dvě debetní karty a jedna platební nálepka a možnost platit mobilem s aplikací My Air (Android) a Apple Pay (iOS).

U Velkého tarifu má klient navíc výběry zdarma ze všech bankomatů v celé Evropské unii nebo si může peníze zdarma vybrat i na 1 300 terminálech Sazky po celé České republice. Zdarma jsou také příchozí a odchozí SEPA platby anebo okamžité platby.