Auta slavných: Jaké značky preferují boháči? Od Rolls Royce po Teslu

Arnold Schwarzenegger v "Géčku".

Arnold Schwarzenegger v "Géčku". Zdroj: acz

Na špici v oblíbenosti se drží Tesla Model S. Navenek relativně nenápadná, interiér je však nabitý luxusními a hi-tech prvky vhodnými i pro superhvězdy. S cenovkou od cca 2 milionů sice nepatří mezi nejdražší kusy, výhodou je však její elektrický pohon, který znamená nižší provozní náklady a příspěvek ke snižování uhlíkové stopy. Oblíbili si ji např. Will Smith, Simon Cowell, Demi Moore, Ben Affleck, Zoey Deschanel či Mark Ruffalo.
Tesla Model S si oblíbili např. Will Smith, Simon Cowell, Demi Moore, Ben Affleck, Zoey Deschanel či Mark Ruffalo.
Teslu má například i americká herečka Cameron Diaz.
Další oblíbené auto celebrit je Bentley Continental GT, které snoubí přitažlivý klasický vzhled s luxusními prvky jako je kůže, dřevo a chrom v interiéru. Cena vozu začíná na 4,6 milionech korun a provozní náklady také nejsou zanedbatelné.
I přesto se ale tento vůz zalíbil např. Cristianu Ronaldovi, Davidovi Beckhamovi, Nicole Scherzingerové a Sereně Williamsové.
56
Fotogalerie

Slavní a bohatí se obvykle nespokojí jen s jedním autem, ale pořizují si rovnou celou flotilu různých značek pro různé příležitosti. Auto stále platí jako jistý symbol sociálního statusu, ale krom luxusních prvků se stále více do popředí dere i ekologický aspekt. Není tak divu, že v garážích slavných jsou k vidění stále častěji elektromobily a vůbec nejoblíbenější z nich je Tesla. Jaké další vozy si prominenti zamilovali? Na nejpopulárnější značky a modely aut slavných se podívejte v galerii.