Co se nachází pod střechou Aquapalace?

Na šestém kilometru dálnice D1 je otevřen aquapark, který nabízí škálu možností, jak trávit volný čas. Návštěvníci mohou využít vodní atrakce, spa centrum, fitness, restaurace, obchody, kadeřnictví a další služby, které patří k péči o tělo.

Samotný aquapark je ve třech palácích, skýtá možnost využít 6 toboganů (nejdelší z nich měří 140 metrů) a 3 skluzavek. Pro milovníky adrenalinu je také atrakce spacebowl. V aquaparku je potápěčský tubus o hloubce 8 metrů. Milovníci vln uvítají bazén s umělým vlnobitím, jednotlivé paláce jsou protkány umělými řekami - celkem 100 m divoké a 350 m pomalé.

#####Fitness centrum

Návštěvníci aquapalace naleznou také ultramoderní fitness centrum s kardiozónou. Samotné fitness centrum je vybaveno 44 stroji a posilovacími lavicemi. Kardiozóna je vybavena 54 stroji, mezi nimiž jsou kola, stroje bruslařské, veslařské. Pro návštěvníky jsou k dispozici také spinningová kola a strečinkové stroje.

#####Bohatý saunový svět

Různé způsoby saunování a několik typů lázní a druhů ochlazení organismu je možné využít v aquaparku. Patří mezi ně tropický či bouřkový déšť, studená mlha, masážní sprchy i ledová studna s dávkovačem ledu granulovaným pro saunové účely.

#####Hotel

V areálu aquapalace roste čtyřhvězdičkový hotel. Kromě 231 pokojů různých kategorií a velikostí bude disponovat kongresovým centrem s 10 sály, barem, restaurací s terasou a podzemním parkovištěm pro 118 vozů. Spojení hotelu s Aquapalace Praha bude zajištěno proskleným koridorem v úrovni prvního patra hotelu. Provozovatelem hotelu bude společnost Redvale, a. s., která je joint venture společnosti SPGroup a rakouského provozovatele hotelů Vienna International Hotelmanagement AG.

#####AQUAPALACE PRAHA V ČÍSLECH

* Hodnota areálu po jeho dokončení (včetně hotelu) 4,6 mld. Kč * Zastavěná plocha areálu 16 000 m2 * Celková plocha aquaparku 9150 m2 * Rozloha vodních ploch 2500 m2 * Celkem 2 800 000 litrů vody v bazénech * Délka nejdelšího toboganu 140 m * Spa centrum o rozloze 1052 m2 * Saunový svět na ploše 1173 m2 * Fitness centrum s kardiozónou na 1700 m2 12 saun * Parkovací domy pro 600 osobních automobilů a 10 autobusů * 4 bary a 2 restaurace s terasou