OKIN GROUP má vlastní úklidovou firmu

Významný poskytovatel podpůrných služeb pro podniky ve střední a východní Evropě OKIN GROUP, a. s. si založil vlastní úklidovou společnost s názvem OKIN CLEANING CZ. Nová divize od října přijímá první zakázky na komplexní služby.

OKIN GROUP zároveň vstoupil do asociace ECS (European Customer Synergy). OKIN CLEANING navazuje na dlouholeté zkušenosti OKIN GROUP v poskytování úklidových služeb. V souvislosti se vznikem OKIN CLEANING vstoupila v říjnu tohoto roku mateřská společnost OKIN GROUP do asociace ECS. Jedná se o sdružení firem se zaměřením na facility management. „V každé zemi může být členem ECS pouze jedna společnost. OKIN GROUP má čest být jediným představitelem asociace ECS pro Českou republiku, Slovensko, Ukrajinu, Rusko a Bulharsko, tedy všechny země, kde aktuálně působí,“ uvádí marketingový manažer Radoslav Chmela.

ECS tak vzhledem ke vstupu OKIN GROUP rozšiřuje svou působnost a může se účastnit i nadnárodních tendrů, které pokrývají země, v nichž má OKIN GROUP své pobočky. ”Výhodami členství v asociaci jsou přístup ke know-how ostatních členských společností a jednotné standardy pro všechny členské země. Komplexní úklidové práce již provádějí např. v sídle firmy Festo či v obchodním domě OVUS,“ dodává Radoslav Chmela. Vedením dceřiné společnosti byl pověřen Petr Carhoun, který do OKIN CLEANING přichází po mnohaletém působení ve společnosti Philip Morris International v České republice a zahraničních pobočkách, např. na Ukrajině.