Rezidence Smíchovská – nadstandardní byty v atraktivní lokalitě

V pražských Stodůlkách nedaleko od hranice chráněné krajinné oblasti Prokopské údolí a od Nepomuckého rybníka realizuje společnost Best Invest Group a. s. výstavbu luxusního rezidenčního projektu Rezidence Smíchovská. Celkem 19 nadstandardních bytů se staví v lokalitě, jejíž atraktivita v posledních letech výrazně roste.

Projekt Rezidence Smíchovská má ambice stát se atraktivním komorním bydlením. Objekt má čtyři nadzemní a jedno podzemní podlaží, to je částečně zapuštěné pod okolní terén. Poslední dvě nadzemní podlaží od fasády postupně ustupují. Dva vstupy do budovy s nástupem na schodišti jsou z východu. Vjezd po rampě do podzemní garáže vede přímo z ulice Smíchovské. Součástí 19 luxusních bytů ve výjimečně originálním a účelném dispozičním řešení a nadstandardním provedení budou lodžie, balkony a rozměrné terasy.

Dispozice bytů jsou od 1+kk po 5+kk, v rozměrech od 40 metrů čtverečních až po 131 metrů čtverečních. Každý byt má svůj sklepní prostor a minimálně jedno garážové stání. U některých bytů je možné změnit dispozice. V přízemí je ateliér o rozloze 125 metrů čtverečních s předzahrádkou se 170 metry čtverečními k soukromému využití. Ve třetím a čtvrtém podlaží jsou byty se střešními terasami, které nabízejí krásný panoramatický výhled na okolí.

#####V interiérech převažuje dřevo a nadčasový design

Samozřejmostí jsou veškeré prvky pro moderní bydlení a opravdu vysoký standard, jenž tvoří tento projekt odlišným od konkurenčních projektů. Jedná se například o rozměrné terasy a lodžie, dva vchody do budovy, bezbariérové vstupy, dva luxusní výtahy, domácí zvonek s videotelefonem či nejmodernější datové rozvody z optických vláken pro vysokorychlostní internet. Ničím nerušené pohodlí zajišťují příčky z keramických akustických tvarovek, samozřejmostí jsou podzemní garážová a parkovací stání, bohatý výběr řešení interiérů, bezpečnostní vstupní dveře s elektronickým vrátným a videotelefonem či zabezpečovací zařízení s detektory pohybu. Ve vybavení bytu vyniká především dřevěný materiál, dřevěné jsou i třívrstvé podlahy, zárubně i eurookna. V koupelnách je podlahové vytápění a italské keramické a protipožární obklady a dlažby.

#####Výborná dopravní dostupnost

Oblast Prahy 13 na okraji Prokopského údolí v sobě spojuje klidný život v zeleni a výbornou dopravní dostupnost do centra Prahy, případně na pražský silniční okruh. Po obvodu zdejší sídlištní zástavby vede důležitá čtyřproudá Jeremiášova ulice, na kterou navazuje Radlická ulice. Již velmi dlouho je v plánech výstavba Radlické radiály, kapacitní komunikace, která bude spojovat dálnici s vnitřním městským dopravním okruhem na Smíchově právě přes Stodůlky. Důležitá je také Bucharova ulice, začínající u stanice metra Nové Butovice, jež spojuje Stodůlky s Motolem. Přímo v ulici Smíchovská, tedy místě, kde se staví Rezidence Smíchovská, je autobusová zastávka Slatinová, vzdálená pouze zhruba 50 metrů od Rezidence, stanice metra B Luka a Lužiny jsou vzdáleny do pěti minut chůze.

Nedaleko se nachází několik mateřských a základních škol, potřeby nákupu a zábavy uspokojí obchodní centra Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. V blízkosti je také několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion, nově otevřený Health club a k rekreaci lze využít již zmíněnou přírodní rezervaci. Developerský projekt Rezidence Smíchovská má v současné době dokončenou hrubou stavbu, kolaudace se plánuje na jaro 2010. Ceny bytu začínají na 43 tisících korunách za metr čtvereční. Developerská společnost Best Invest Group a. s. dále připravuje luxusní bytový projekt Pohádka v Praze-Nebušicích, začátek výstavby se plánuje na druhou polovinu roku 2010. V přípravě jsou i další projekty, jako například hotel Kamenice a apartmány Klondajk v Harrachově.

Best Invest Group a. s., Marková 600/6, Jinonice, info@bestinvest.cz, tel. 603 214 214