Pokles eura zlevňuje zimní dovolené

Zdroj: shutterstock

Najít a zvolit si tu správnou kombinaci zájezdu se dá občas přirovnat k hledání pokladu. Stránky cestovních kanceláří jsou často nepřehledné, informace o kvalitě služeb zavádějící a uvedené ceny nekompletní. Klesající euro sice dovolené zlevňuje, ceny zájezdů jsou však tvořeny s předstihem a reakce cestovních kanceláří na změny kurzu jsou málo pružné. 

Efektivní výběr dovolené může nabídnout srovnávač zájezdů NaCesty.cz, který spolupracuje s německými cestovními agenturami, a ceny tak přepočítává ihned, aktuálním kurzem. Díky tomuto vyhledávači je navíc možné si okamžitě celý zájezd, či jen ubytování a letenku rezervovat či zakoupit. To není v Čechách úplně běžné, většinou se zde se vše ladí až po telefonu. Odlety jsou nejen z Německa, ale i z českých letišť. A jaké destinace jsou oblíbené v zimním období? Tady jsou naši favorité:

 Romantický ráj na zemi

Pokud máte chuť na zimní romantiku či míříte na líbánky, Maledivy mohou být skvělou volbou. Tato tropická destinace se rozprostírá na více než tisíci ostrovech a hotely se tu netyčí to závratné výše, většinou jde o typické bungalovy a vilky.

Pokud cestujete s dětmi či ve skupině, je zde možnost ubytování ve větších propojených vilkách. Pomocí vyhledávače NaCesty.cz můžete pohodlně nalézt ubytování, díky spolupráci s německými kancelářemi lze vybírat ze sítě 90 hotelů. Přímé lety z Frankfurtu jsou také příjemným bonusem.

Toužíte po Karibiku?

Dovolené v Dominikánské republice se stávají velmi oblíbenou destinací mezi českými dobrodruhy. Oproti ostatním ostrovům v Karibiku je tato destinace navíc i finančně dostupná. Poskytované služby jsou navíc na vysoké úrovni. Zde si pomocí NaCesty.cz můžete vybrat z více než 130 hotelů, z nichž některé na českém trhu dokonce ani nejsou v nabídce. Návštěvníkům také navíc nabízí služby česky hovořícího průvodce.

Kromě dovolených do Dominikánské republiky a Malediv, nabízí vyhledávač NaCesty.cz i další zajímavé destinace. Můžete vyrazit na jedinečnou Kubu, nebo ochutnat pravou tequillu v Mexiku, užívat si slunce na pohádkových plážích na Mauriciu či Seychelách. V nabídce ale naleznete dnes již tradiční kout Asie Thajsko. Svůj vysněný zájezd jistě vyberou i milovníci surfování, kteří se mohou vydat hledat tu nejlepší vlnu na Srí Lanku