Hledáte bydlení? Kvůli koronaviru se proces posouvá do online prostředí

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: VŠEM

E-shop na míru zvýší efektivitu vašeho podnikání.
Developer YIT ve svých projektech připravuje 300 nájemních bytů. Na snímku Suomi Hloubětín.
Hypotéky začínají zdražovat
Pražské Jižní Město
Pražské Jižní Město
14
Fotogalerie

Developerská společnost Finep představila e-Setkání, alternativu k osobnímu setkání s obchodníkem při výběru nemovitosti.

Reakce obchodníků je logická, přesouvají se do online prostoru. Nová služba e-Setkání je dle developera plnohodnotná alternativa klasického setkání v klientském centru. Vytváří prostor dostupný přímo z prohlížeče, ve kterém obchodník klienta provádí na webu a dalších materiálech. Oba současně po telefonu diskutují nad detaily.

Každý rok se setkáme s tisíci lidí, vybírajících bydlení. Známe dobře jejich potřeby. Díky tomu víme, že nemovitosti nikdy není možné prodávat jako zboží v eshopu, bez osobního kontaktu, diskuse a odborných rad. Každý klient má svůj příběh a každý vyžaduje individuální řešení, které dokážeme nyní řešit i prostřednictvím nové služby e-Setkání,“ komentuje David J. Wodinský marketingový a obchodní ředitel.

e-Setkání má tři fáze:

  • klient si požádá o e-Setkání (online),
  • obchodník si s klientem sjedná termín,
  • v daném termínu se obchodník s klientem po telefonu a prostřednictvím webové aplikace spojí, odprezentuje nabídku a společně vyberou nové bydlení