Investujte s Georgem ze svého gauče

Zdroj: Česká spořitelna

Současná situace nás učí zařizovat si většinu věcí on-line. Od nakupování potravin, přes studium až po obsluhování bankovního účtu. Kromě běžných transakcí už můžete prostřednictvím George investovat do podílových fondů.

Z pohodlí a bezpečí vašeho domova můžete prostřednictvím George spravovat své pravidelné i jednorázové investice. Kdykoliv a kdekoliv budete mít přehled o svých transakcích a jejich detailech.

George má online investování v malíku

Internetové bankovnictví George toho umí opravdu hodně. Za zmínku určitě stojí jednorázové a pravidelné nákupy, odkupy a výměny podílových fondů, zobrazení výkonnosti nakoupeného cenného papíru či výkonnosti celého portfolia. Ukáže vám online dostupné výpisy a sami si nastavíte frekvenci jejich zasílání.

Začněte investovat ještě dnes

Investovat prostřednictvím George můžete prakticky okamžitě. Stačí mít účet u České spořitelny a bankovní identitu. Zbytek zařídíte pohodlně online díky specializovanému týmu telefonních bankéřů a službě busy banking. Prostě jen zavoláte a poté již vše, na čem se dohodnete, podepíšete online.

Pokud nevíte, jak investovat nebo nemáte velké zkušenosti, bude lepší se spojit s bankéřem, který vás správně nasměruje a doporučí vám investiční řešení, které pro vás bude vhodné. Na pobočku je nutné zajít pouze v případě, že nemáte bankovní identitu nebo podepsané dokumenty.

Vybírejte z až 80 podílových fondů

Prostřednictvím George můžete investovat a obchodovat nejen s podílovými fondy investiční společnosti Erste Asset Management, ale také podílovými fondy dalších renomovaných investičních společností, jako jsou např. Franklin Templeton Investments, Fidelity International, BNP Paribas Asset Management, NN Investment Partners nebo Allianz Global Investors. Celkově tak můžete obchodovat s více jak 80 podílovými fondy v českých korunách, eurech a amerických dolarech.

Máte dokonalý přehled

I když můžete prostřednictvím George obchodovat zatím jen podílové fondy, v přehledu uvidíte všechny své investice a jejich výkonnost. Budete tak mít přehled o celém svém portfoliu až tři roky zpětně. Kdykoliv si také můžete zkontrolovat zadané pokyny a při pravidelném investování je dokonce přenastavit podle své aktuální potřeby.

Nemusíte se bát, že byste nerozuměli grafům, které uvidíte. Celé portfolio je zpracováno do přehledného sloupcového grafu s vysvětlením.

Investovat můžete jednorázově i pravidelně. Pravidelné investování je možné už od 300 Kč měsíčně. George vám při pravidelném investování vytvoří trvalý příkaz a vy tak nepropásnete slevu za pravidelnost.

Internetové bankovnictví George se vám snaží usnadňovat život ve všech oblastech. Díky němu můžete bezpečně spravovat své finance odkudkoliv a mít o nich perfektní přehled. Investování do podílových fondů je tak jen dalším stupínkem na cestě ke komfortnímu a spravování finančních prostředků.