Kurýrní služba jako spolehlivý doručovatel i férový zaměstnavatel

Zdroj: takecars

Chcete-li poslat zásilku, v současné době se vám nabízí řada možností, jak to provést. Naštěstí už skončil monopol České pošty, a tudíž můžete využít služeb různých kurýrů a zásilkových služeb. Kurýr je rovněž atraktivní zaměstnání, neboť nabízí volnost a vlastní organizaci času.

Kurýrní služba vám ušetří spoustu času a běhání, stačí jen objednat přepravu zásilky nebo doručení dokumentů, a to je vše. K tomu vám stačí jen telefon či internet. Stejně tak nemusíte řešit žádná COVID opatření. Kurýr vše vyřídí a předá za vás. A nemusí to být jen pracovní záležitosti. Klidně můžete poslat dárek svým blízkým k narozeninám či jinému výročí, nebo jen tak. Můžete poslat květinu své milé nebo třeba zapomenutou svačinu dítku do školy. V neposlední řadě můžete velmi jednoduše odkudkoliv vyřídit reklamaci či vrátit nevhodné zboží. Je toho spousta, co za vás může kurýrní služba vyřídit.

Kurýr TakeCars plně k vašim službám

Kurýrní služba pro vás zajistí rozvoz zásilek všech typů a velikostí. Řeč je o balících, cenných psaních, dokumentech atd. A to nejen na území našeho hlavního města, ale též po celé České republice. Rovněž není žádným problémem zaslat zásilku do zahraničí, klidně do celého světa. Co se týče Prahy, zde je nejlepší využít kurýrní službu -  messenger. Dodání zásilky je po domluvě upraveno dle vašich časových požadavků, a to do vlastních rukou, na recepci firmy nebo na soukromou adresu.

Mějte náklady pod kontrolou

Zajímá-li vás, kolik bude kurýrní služba stát, jednoduše si cenu spočítejte dopředu on-line. V ceníku si vyhledáte oblast doručení a ihned zjistíte dle váhy a zóny doručení konečnou cenu. Tímto způsobem se též dozvíte, na kolik vás vyjde kurýr letecky. Cena se řídí opět dle hmotnosti (a obsahu) zásilky a zařazení země do patřičné zóny.

Tip na zaměstnání snů

Být kurýrem znamená být pánem svého času. Stačí mít živnostenský list. Vůz můžete mít vlastní, a pokud ho nemáte, TakeCars vám zapůjčí firemní vůz značky Škoda nebo VW k firemním i soukromým účelům. Náplní práce kurýra je rozvážka zásilek po Praze, celé ČR i po Evropě. Nabízí se vám tak mimořádná příležitost cestovat a současně poznávat svět. Pracovní doba je standardně od pondělí do pátku, jednou za měsíc je třeba držet noční a víkendovou pohotovost. Za ni samozřejmě získáváte finanční bonus k výplatě.