Služba Pays by Global Payments nabízí revoluční řešení online plateb

Zdroj: payscz

Rozhodli jste se konečně do svého podnikání implementovat e-commerce řešení a začít prodávat své produkty či služby i přes internet? Vyřešte online platby pomocí služby Pays by Global Payments. Spolu s dalšími partnery vám nabídne snadné řešení i pro váš business.

Česko je již dlouhodobě evropským lídrem, pokud jde o množství e-shopů na jednoho obyvatele. Už před koronavirovou krizí bylo v ČR kolem 40 000 fungujících e-shopů, s tím, že se letos předpokládal nárůst o 10 až 15 %. Jenomže nárůst bude pravděpodobně ještě větší. A to i pokud jde o obraty.

Koronavirus zavřel kamenné provozovny a rozjel nové e-shopy

Zavřené provozovny v době pandemie a obrovský nárůst zájmu zákazníků o nákupy přes internet přesvědčily skutečně snad již každého obchodníka, že mít e-shop jako další prodejní kanál je naprostá nezbytnost. Na internet začaly záhy ve velkém přicházet i firmy, které jinak poskytují spíše služby ve svých kamenných provozovnách. Pokud v nich však klientům nabízí rovněž zboží jako doplňkový sortiment, je i pro ně zajímavé prodávat jej přes e-shop. Třeba spolu s vouchery na své služby. Prodej rezervací přes internet se stal zajímavým i pro poskytovatele ubytovacích služeb, ale i pro zpoplatnění dalších typů rezervací.

Internetové platby Pays by Global Payments jsou připraveny na nové podnikatele

Nově vznikajícím e-shopům a novým online podnikatelům přispěchala na pomoc i platební brána Pays. Ta se spojila se společností Global Payments a společně vytvořili službu pro podnikatele – internetové platby Pays by Global Payments.

Služba je cílena na začínající internetové podnikatele, kteří hledají jednoduché řešení svých plateb. Hodí se ale i pro obchodníky, kteří zatím žádný e-shop nemají, případně hledají řešení e-shopu a plateb v jednom systémů, či rezervační systém a platby v jednom. Zjednodušeně řečeno, služba Pays by Global Payments vyřeší kompletně vaše online platby od zákazníků, ale současně vám nabídne i služby navíc, bez kterých by vaše online podnikání nebylo možné.

Zkuste si to zcela zdarma

Benefitem služby je možnost tříměsíčního zkušebního provozu. Po dobu prvních třech měsíců nemusí podnikatel platit žádný paušál a rovněž transakční poplatky jsou ve výši 0 %. Využívat za těchto podmínek, zcela zdarma, lze platební bránu bez jakýchkoliv závazků.

Platební bránu do zkušebního provozu aktivujete velice snadno

Obvykle lze platební bránu využívat již do 48 hodin. Implementovat ji na jakýkoliv web není nijak složité ani po technické stránce a vše pro zájemce zajistí přímo v Pays. Nejčastěji stačí do e-shopu nainstalovat pouze doplněk Pays a vše začne spolehlivě fungovat během několika minut.

Vaše tržby se nikde nezdrží

Tržby jsou automaticky zasílány přímo na účet provozovatele e-shopu. Navíc o veškerých transakcích máte dokonalý přehled v administraci systému a získáváte též měsíční výpis v datové podobě do svého účetnictví, který má stejnou strukturu jako klasický bankovní výpis.

Vsaďte na službu, která funguje i bez vás

Platební brána Pays.cz a nyní i služba Pays by Global Payments funguje tak, aby jí firma, která ji využívá, vnímala jako naprostou samozřejmost. Karel Sasín, CEO pays.cz s.r.o. k tomu dodává: „Je třeba si uvědomit, co je klíčovou aplikací při prodeji zboží a služeb přes internet. Mnohé překvapuje, když říkám: Není to platební brána! Ta je samozřejmě nepostradatelnou součástí prodeje, ale pro obchodníka je klíčový kvalitní e-shop, pro ubytovatele a poskytovatele služeb je klíčový kvalitní rezervační systém. Pro prodejce online služeb je zase nejdůležitější jednoduchý a spolehlivý prodejní systém.“

Internetoví prodejci či další obchodníci a poskytovatelé služeb se mají věnovat svému core businessu, ten zvelebovat, a pro rutinní činnosti a procesy využívat to, co už je připraveno. Samozřejmě chce to mít šťastnou ruku a sáhnout po tom, co je aktuálně nejlepší, nebo co vyhovuje nejvíce vašim požadavkům.

Pays.cz vyrazila hledat další partnery pro své zákazníky

Pomoc začínajícím podnikatelům v jejich rozjezdu online businessu nezůstala jen u spolupráce Pays.cz a Global Payments. Vznikla skupina prémium partnerů, kteří jsou špičkou ve svých oborech, a do jejich systému bylo zapracováno propojení s platební bránou Pays. „Díky tomu můžeme nyní nabídnout zájemcům o online rezervační systém pro ubytování systém Trevlix, pro poskytovatele služeb systém Reservanto, pro prodejce online služeb pak systém FAPI. Pro klasické internetové obchodníky známý Shoptet,“ dodává Karel Sasín. A rozhodně to není seznam všech zajímavých partnerů, se kterými provozovatel platební brány Pays navázal spolupráci.

Podle Karla Sasína mají všechny uvedené systémy tu společnou vlastnost, že jsou jednak špičkou ve svém oboru a zároveň jsou dokonale napojeny na platební bránu a aktivace online plateb kartou je otázkou jen několika minut.

Proč používat platební bránu Pays.cz?

Samozřejmě kvůli všem výše uvedeným benefitům a novinkám. Ale nejen kvůli nim. Platební brána Pays.cz zvládá všechny platební metody – tedy všechny typy platebních karet, mobilní platební metody prostřednictvím různých aplikací, Apple Pay, Google Pay i Masterpass. Využívat lze rovněž službu opakovaných plateb a push plateb.

Platební brána má vyřešeny vratky, díky čemuž snadno a zdarma vrátíte platbu kterémukoliv zákazníkovi. Je schopna zaslat platební předpis týkající se doplatku. Na své stránky máte též možnost umístit platební odkaz, pokud zákazníci platí stále stejnou částku.

S užíváním Pays získáváte perfektní podklady pro účetnictví i velice rychlou technickou podporu v režimu 24/7.

Jednou ze zajímavých letošních novinek je i uvedení mini e-shopu Zakaznik.cz, který umožňuje prodávat zboží bez jakéhokoliv programování či nastavování. Měsíční cena za využití systému je pouhých 50 Kč. První tři měsíce jsou navíc zcela zdarma.

Platební brána, které budete rozumět

Platební brána Pays má skutečně intuitivní ovládání, které zvládnete i bez jakýchkoliv technických znalostí. Administrační prostředí je přehledné a ovládat jej lze nejen z počítače, ale i pomocí mobilní aplikace v telefonu. Díky přehledu máte možnost snadno sledovat poslední příchozí platby i celkový stav platební brány, včetně aktuálního zůstatku na účtu. Pokud máte více e-shopů, monitorujete je přehledně ve stejném rozhraní. S Pays.cz vám též postačí uzavřít pouze jednu smlouvu.

Transformace z offline prodejů na online je díky koronavirové krizi skutečně tady

Proces transformace se extrémně zrychlil. To, co se zdálo být nejsložitější, vyřešit online platby, teď nabízí služba Pays by Global Payments, která si bude rozumět i s vašim e-shopem či s vašim podnikáním. Vyzkoušejte si ji nyní na tři měsíce zcela zdarma.