Neztrácejte energii a zvolte si spolehlivého dodavatele plynu a elektřiny

Zdroj: EP ENERGY TRADING, a.s.

Situace na energetickém trhu je napjatá. Ceny energií rostou a vyšší zálohy neminuly snad nikoho. Navíc po podzimních událostech ztratilo mnoho maloodběratelů a velkoodběratelů i jistotu, že o ně bude zodpovědně postaráno. I přesto ale na trhu zůstávají společnosti, které pro své zákazníky zajistí spolehlivou dodávku plynu a elektřiny.

Největší alternativní dodavatel na českém trhu

Jedním z takových dodavatelů je EP ENERGY TRADING, a.s., též známý jako epet. Jedná se o společnost, která dodává elektřinu a zemní plyn nejen domácnostem, ale i velkoodběratelům v České republice a na Slovensku. epet je součástí skupiny Energetický a průmyslový holding, a.s., jehož majoritním vlastníkem je český podnikatel a právník Daniel Křetínský. Díky ekonomické síle vlastníka, který disponuje vlastními zdroji energie, je společnost důvěryhodným partnerem, a to i v komplikované době, která zapříčinila pád několika významných dodavatelů energií.

V roce 2021 se stal epet vlastníkem dodavatele Dobrá Energie, s. r.o.,  a díky tomuto spojení se tak ve velikosti objemu dodané energie společnost stává největším alternativním dodavatelem energií na českém trhu, který obsluhuje více než 120 000 odběrných míst.

EP ENERGY TRADING, a.s.

Plyn i elektřina na jednom místě

Přemýšlíte nad změnou dodavatele energií? epet je férový a vstřícný dodavatel elektřiny a zemního plynu za výhodnou cenu. Smlouvu získáte vyplněním jednoduchého online formuláře z pohodlí domova, nebo si  přes poptávkový formulář na webových stránkách můžete nechat připravit nabídku na míru.

Zelenější domácnost

epet nabízí i zelenou elektřinu vyráběnou z čistě obnovitelných zdrojů. Stačí udělat pár kliknutí a můžete jet na zelené vlně. Tímto malým krokem přispějete k lepšímu životnímu prostředí a za tento dobrý skutek vám epet odpustí první rok poplatku za zelenou elektřinu.

EP ENERGY TRADING, a.s.

Důvody, proč zvolit epet:

  • Žádné chození na pobočku, vše se dá vyřešit online
  • Férové jednání a žádné skryté poplatky
  • Zodpovědný nákup a dodávka energií
  • Záruka stability a jistoty