mBank prodlužuje možnou délku splatnosti úvěrů

mBank

mBank Zdroj: mBank

mBank
mBank
mBank
mBank
mBank
7
Fotogalerie

Od poloviny srpna prodlužuje mBank maximální dobu splatnosti své mPůjčky Plus z původních 84 až na 96 měsíců, tedy ze sedmi možných na osm let.

Výška měsíční splátky je jedním z nejdůležitějších parametrů, podle kterého se klienti při výběru půjčky rozhodují, a právě možná doba splatnosti může jako jeden z parametrů výši splátky ovlivnit.

„Aktivně reagujeme na požadavky našich klientů a přizpůsobujeme jim naše produkty tak, aby co nejvíce odpovídaly jejich potřebám. Prodloužení doby splatnosti úvěru může snížit splátku až o 900 Kč měsíčně, což představuje vyšší flexibilitu splácení,“ uvedla Beata Bjelová, produktová manažerka spotřebních úvěrů mBank.

Mezi další „lákadla“ mBank patří také garance, že při předložení návrhu z jiné banky konkurenční nabídku překoná a nabídne nižší úročení půjčky. Minimální sazba RPSN, kterou může mBank klientovi poskytnout, je ve výši 4,8 procenta.

Právě nyní také probíhá kampaň na refinancování úvěrů, jejíž prostřednictvím banka sníží úrokovou sazbu minimálně o 2 procenta ročně. Při převodu svých existujících úvěrů, půjček, kreditních karet nebo povoleného přečerpání je dle banky možné průměrně ušetřit až 15 000 korun.