Raiffeisenbank láká na bonusovou sazbu

Pražské sídlo Raiffeisenbank

Pražské sídlo Raiffeisenbank Zdroj: Euro Tomas Novak

Raiffeisenbank (Profimedia.cz)
Raiffeisenbank
3
Fotogalerie

Od začátku srpna Raiffeisenbank nabízí žadatelům o půjčku výhodné bonusové sazby. Můžete tak získat úrokovou sazbu od 4,9 procenta do 10,9 procenta. Bonusová sazba vám bude určena dopředu a bude se odvíjet od toho, jaká bude výše půjčky a podle počtu splátek. Novinka bude platit jak pro Rychlou půjčku, tak i konsolidace a refinancování úvěrů.

„Klient bude v průběhu trvání úvěru hradit splátky na základě standardní úrokové sazby. Po řádném doplacení úvěru bude klientovi vyplacen finanční bonus odpovídající rozdílu zaplacených úroků za standardní úrokovou sazbu a bonusovou sazbu. Při ponížení celkové částky nákladů úvěru o vyplacený bonus tak klient získá předem slíbenou bonusovou sazbu,“ vysvětluje princip fungování bonusové sazby Filip Malík, produktový manažer Raiffeisenbank.

Úroková sazba bude od 4,9 procenta, lepší sazby budou pro klienty, kteří řádně splatí všechny splátky, a podmínkou pro její získání bude mít u Raiffeisenbank založený běžný účet.

Modelový příklad:

Klient žádá o úvěr 500 tisíc korun. Standardní úroková sazba bude ve výši 11,9 % p.a. Při počtu 96 měsíčních splátek bude měsíční splátka činit 8 099 korun (RPSN je 12,57 % p.a.). Celkem tak klient na konci splácení zaplatí 777 500 korun (samozřejmě bez poplatků za poskytnutí a správu úvěru).

S bonusovou sazbou: Výsledný finanční bonus při splnění podmínky řádného splácení výše uvedeného úvěru a vedení běžného účtu v Raiffeisenbank bude na konci období splatnosti úvěru činit 172 124 korun. Klient tak namísto 777 500 korun zaplatí po odečtení bonusu ve výši 172 124 korun finální částku 605 376 korun - což odpovídá bonusové sazbě 4,9 %. K vyplacení finančního bonusu ve výši 172 124 korun na účet klienta vedeného v Raiffeisenbank dojde následující měsíc po řádném doplacení úvěru a splnění podmínek.