Equa bank rozšíří internetové bankovnictví i distribuční síť

Equa Bank

Equa Bank Zdroj: profimedia

Minipobočka Equa Bank
2
Fotogalerie

Equa banka plánuje inovace v oblasti digitálního bankovnictví, tak další rozvoj svých distribučních kanálů a míst přímého kontaktu se zákazníky. Kromě toho nabídne klientům také novinky u stávajících produktů.

Pokud jde o platby a pořizování nových produktů zavede Equa banka možnost zakoupení cestovního pojištění přímo v mobilní aplikaci. Toto pojištění je navíc rozšířeno o možnost pojištění proti stornu zájezdu nebo pobytu.

Jako další novinky Equa bank zavede PUSH notifikace o pohybech na účtu, on-line statistiky příjmů a výdajů, potvrzování plateb přes mobilní aplikaci namísto SMS nebo možnost on-line chatu s klientským centrem. Dále přidá do mobilního bankovnictví zahraniční platby, on-line přehled o investicích stejně jako sestavování vlastních adresářů příjemců plateb. Na konci roku pak banka plánuje spustit Apple Pay. Ve třetím čtvrtletí 2019 pak banka spustí okamžité platby.

V létě chystá Equa bank instalaci nových bankomatů. Ty budou umožňovat výběry a vklady jak v CZK tak také vklady v měnách EUR a USD na cizoměnové účty.

„Klientům, pro které je zásadní přímý osobní kontakt s bankou, otevřeme nová obchodní místa v dalších městech v rámci České republiky,“ doplnil Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.