Raiffeisenbank vylepšila mobilní bankovnictví. Nabízí platby v eurech i lepší zabezpečení

Raiffeisenbank

Raiffeisenbank Zdroj: profimedia

Raiffeisenbank představila inovovanou verzi svého mobilního bankovnictví. Ta umožňuje mimo jiné platby v eurech do zahraničí, zobrazení PINu platebních karet či možnost online aktivace kreditní karty a nabízí nové zabezpečení.

Vylepšené mobilní bankovnictví nyní umožňuje zadání platby v eurech, zobrazení čekajících, provedených, neprovedených zahraničních plateb a plateb k podpisu. Součástí aplikace je také kompletní správa vzorů SEPA plateb. Novinkou je i možnost zobrazení PINu debetní a kreditní karty.

Klienti mohou nově také u kreditních karet provést online aktivaci a převést si peníze z kreditní karty na běžný účet s rozložením do splátek s výhodnější úrokovou sazbou, než je sazba na kreditní kartě. Vylepšené je i ovládání – pomocí tzv. posunutí (swipe) si klient rychle zobrazí seznam dostupných akcí, které je možné provést, například zopakovat platbu.

Bankovní aplikace má rovněž i vylepšené zabezpečení Promon shield a Antimalware. V případě potenciálně nebezpečné instalace, pošle upozornění se seznamem rizikových programů a doporučením je odinstalovat.