Wüstenrot zvyšuje úroky na spořicím účtu. Sazba je garantovaná až do konce roku 2019

 Wüstenrot

Wüstenrot Zdroj: Profimedia.cz

Wüstenrot zvyšuje úročení svého spořicího účtu. Současně prodloužuje akci pro nové klienty, kdy jim garantuje úrok až 1,6 procenta p. a. do konce roku 2019, a to na neomezený objem prostředků.

„Každý nový zákazník, který si do 28. února 2019 založí Wüstenrot Spořicí účet, dostane až do 31. prosince 2019 automaticky speciální úrokovou odměnu 0,6 procenta. K základní sazbě 0,5 procenta může ale ještě získat bonus za fixaci uložených peněz až 0,5 procenta. Klient tak získá jistotu, že po celý rok 2019 budou jeho úspory zhodnocovány sazbou 1,6 procenta p. a.,“ vysvětluje Pavel Hejzlar, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot.

Akční úrok 0,6 procenta je připisován na spořicí účet měsíčně stejně jako základní úrok, úrok za fixaci prostředků je na účet připsán po skončení fixace (3 – 12 měsíců). Počet fixací není omezen, je možné je sjednat v minimální výši 10 tisíc korun a kdykoliv bez sankce zrušit. Založení a vedení účtu je zdarma, klient nemusí mít ani běžný účet u Wüstenrotu.

Lepší sazba i pro stávající klienty

„Od 19. listopadu také zvyšujeme odměnu za fixaci uložených peněz – pokud si klient sjedná fixaci na 12 měsíců, získá nově úrokový bonus 0,5 procenta, místo dosavadních 0,4 procenta ročně,“ dodává Hejzlar.