STILL spouští eshop s manipulační technikou

Zdroj: Andreas STIHL

V souvislosti s aktuální potřebou digitalizace přichází STILL s novým internetovým obchodem zaměřeným na manipulační techniku. Pořízení vysokozdvižného vozíku, náhradních dílů a podobně ještě nikdy nebylo jednodušší. Co všechno je možné takto jednoduše objednat? Podívejte se na představení speciálního eshopu.

Pohodlné nákupy vysokozdvižných vozíků

Hlavní nabídku na STILL eshop tvoří nové vozíky. Konkrétně jde o ruční paletové, nízkozdvižné i vysokozdvižné vozíky. Ty jsou dostupné v různých variantách a typech, takže je možné pořídit pokročilé typy pro náročné provozy i základní modely, se kterými si vystačíte v menších skladech. Kvalitu značky STILL si tak pořídíte jednoduše prostřednictvím internetu. Doprava vozíků je zdarma a u většiny modelů trvá doručení zhruba 10 pracovních dní. Na eshopu nechybí ani příslušenství pro vozíky.

Pronájem vozíků

Kromě samotné koupě vyřešíte na eshopu i pronájem vozíku. Stačí si vybrat vhodnou kategorii a poptat manipulační techniku, o jakou máte zájem. Součástí pronájmu může být i zkušený řidič, který obstará práci s daným materiálem. Jde tak o vhodný způsob, jak vyřešit nárazovou potřebu těchto prací bez velké finanční zátěže.

Použitá manipulační technika za zvýhodněné ceny

Protože nákup většího množství vozíků může znamenat až příliš velkou zátěž pro rozpočet, nabízí se i řešení v podobě koupě použitých vozíků za zvýhodněné ceny. Nabízená použitá manipulační technika je v dobrém stavu s potřebným servisem. Nižší cena je dána také starším rokem výroby. Tímto způsobem levně pořídíte i větší počet techniky pro svůj sklad a podnikání. V nabídce nechybí pestré spektrum nejrůznějších modelů a variant, takže si jistě každý přijde na své.

Jednoduché objednání servisu a doplňkových služeb

O vozíky a jejich důležité součástky je potřeba pravidelně pečovat, aby zůstala zachována životnost přístroje. Všechny tyto nezbytné úkony snadno objednáte na internetu. Na novém eshopu v záložce servis a služby vyberte, co právě potřebujete. K dispozici jsou originální náhradní díly, údržba a servis, zařízení technické kontroly či desulfatace baterií pro spolehlivé fungování veškeré techniky.

Účinná desulfatace

Důležitou až přímo klíčovou součástkou vozíků jsou baterie. Ty musí být výkonné a zároveň si zachovávat dlouhou životnost. Aby byly jejich správné funkce a kapacita podpořeny, musí o ně být správně postaráno. Některé starší typy manipulační techniky jsou vybaveny olověnými akumulátory, které se potýkají se vznikem krystalů síranu olovnatého. Ten následně brání efektivnímu přenosu energie přes elektrody. Řešením je účinná desulfatace baterií. Profesionální provedení zajišťuje kvalitní výsledek. Speciální naformátování baterie prodlouží její životnost a zároveň pomůže zvýšit efektivitu přístroje, který je jí vybaven.

Profesionální myti manipulační techniky

Mnohem častěji než údržba baterie je však potřeba pořádné mytí. Jde hlavně o techniku, která se používá v prašném prostředí či pracuje s nečistým materiálem. Pravidelné mytí zabraňuje vzniku problémů a prodlužuje bezproblémový provoz vozíku. Mytí manipulační techniky si jednoduše objednáte v podobě mobilní myčky. Ta představuje efektivní řešení nejenom pro mytí, ale i životní prostředí, kdy ekologicky hospodaří s vodou za použitím minimálního množství chemických přípravků. Další velkou výhodou je rychlost mobilní myčky. Zabudovaná čistička odpadních vod navíc zajišťuje šetrné hospodaření se vzniklým odpadem. Ta přijede rovnou do firmy a za jeden den zvládne dokonale umýt až 25 vozíků různých typů. Díky procesu sušení je technika ihned připravena do další práce.