Fio nabízí business karty pro podnikatele zdarma

Fio banka

Fio banka Zdroj: SJu, Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Fio Banka
Fio banka,
3
Fotogalerie

Fio banka přichází s novinkou pro podnikatele - platební karty Mastercard Business nabízí bez poplatků ke každému podnikatelskému účtu. Zdarma lze získat kartu nejen pro majitele účtu, ale i pro dalšího disponenta. Novinka platí pro nové i stávající klienty.

Doposud mohli živnostníci a firmy získat k podnikatelskému účtu business kartu za měsíční poplatek 110 korun. Od listopadu je její vydání i vedení úplně zdarma, a to nejen pro majitele účtu, ale i další osobu. Novinka se vztahuje na nové i již vydané podnikatelské karty.

Mastercard Business nabízí klientům větší limity než standardní debetní karta a umožňuje, aby byl na kartě uveden nejen držitel karty, ale také její majitel, resp. firma. O business kartu lze nově žádat online v Internetbankingu.

Platební karta je automaticky registrovaná v bonus programu Priceless Specials, který vrací držitelům část peněz z nákupů ve vybraných obchodech zpět. Kromě toho se mohou přihlásit do speciálního programu pro podnikatele Mastercard Business Selection, který přináší další benefity.