Moneta předělává pobočky. Z banky postupně zmizí klasické přepážky

Moneta pobočka

Moneta pobočka Zdroj: Moneta Money Bank

Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
Air banka
Air banka
8
Fotogalerie

Pobočky Moneta Money Bank postupně získají zcela nový design. Klientům by měly poskytnout mnohem větší komfort a rychlejší obsluhu. Pobočky tak budou bez klasických přepážek a obsluha bude probíhat u jednoho stolu.

První pobočka v novém designu byla otevřena v pražských Nových Butovicích. Klienti v ní najdou otevřená pracoviště bankéřů vybavená recyklačními pokladnami a tzv. time trezory, což umožní poskytovat hotovostní i bezhotovostní služby bez nutnosti přecházet mezi servisní a pokladní zónou.

Čekání pak klientům ukrátí káva, tablety s připojením na internet a Wi-Fi síť. Nabídku banky pak najdou v prezentaci na velkoplošných LCD obrazovkách.

Přepážky nefrčí

S novým konceptem přichází banka rok poté, co změnila jméno a vstoupila na Burzu cenných papíru Praha. Do konce roku Moneta plánuje aplikovat nový koncept na několika desítkách poboček. Zbývající se dočkají nového vzhledu v průběhu tří let.

Podívejte se na nové pobočky v naší galerii.

Banky postupně polidšťují nejen styl samotné komunikace s klienty, ale třeba právě i vzhled poboček. Z dalších můžeme zmínit například Air Bank, která má na banku také netradiční uspořádání poboček. Její bankéři na pobočkách sedí hned vedle klienta a ten tak na obrazovce vidí, co bankéř právě s jejich účtem provádí.