ČS nabízí k hypotéce pojištění nemovitosti či domácnosti na rok zdarma

Česká spořitelna

Česká spořitelna Zdroj: Profimedia

Česká spořitelna
2
Fotogalerie

Pokud si od 4. března do 3. května chystáte brát hypotéku u České spořitelny, banka vám v rámci promo akce „přibalí“ pojištění domácnosti či nemovitosti na rok zdarma.

Nabídka platí pro nové hypotéky i americké hypotéky s fixací delší než jeden rok. Pojistnou smlouvu k hypotéce lze podepsat až do 15. května

Česká spořitelna se snaží klienty nalákat mimo akci i snížením úrokových sazeb. Fixace na jeden až pět let zlevnily o 0,1 procentního bodu a fixace na osm až 20 let o 0,2 procentního bodu. Pětileté a osmileté fixace nabízí Česká spořitelna za 3,09 procenta, jednoleté od 4,09 procenta. Desetileté fixace jsou nově za stejnou cenu jako fixace na jeden rok, a to 3,19 procenta.

Minulý týden úroky u hypoték snížili i v Air Bank a Wüstenrot. Napříkald ve Wüstenrot dosáhnete při pětileté fixaci na 2,88 procenta do 80 procent hodnoty LTV, od 80 do 90 procent LTV vám banka půjčí za 3,09 procenta. V Air Bank nabízejí pro hypotéky od 1 500 000 korun výše sazbu 2,99 procenta. Pokud si půjčíte méně sazby začínají na 3,09 procenta ročně.