Najděte si nové byty v Praze v lokalitě Klamovka

.

. Zdroj: Metrostav Development a.s.

Sehnat bydlení v Praze se častokrát zdá jako nereálný projekt. Developeři o tom ale ví, a tak vznikají stále další a další rezidenční projekty nabízející nové byty v Praze. Jedním z takových je i Vilapark Klamovka, nádherné bydlení pro všechny, kdo chtějí přírodu a zároveň veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Vilapark Klamovka je projekt společnosti Metrostav Development, který nabízí zájemcům nové byty Praha 5. Jak název napovídá, nachází se u bývalého zámeckého parku Klamovka.

Nové byty ve Vilaparku Klamovka jsou důvodem zůstat ve městě

Dostupnost všeho, co Praha nabízí, vám vyhovuje, ale vlastně byste raději žili v klidnějším prostředí a blízko přírody? V tom případě jsou nové byty Praha ve Vilaparku Klamovka skvělou volbou. Hned za domem máte bývalý zámecký park Klamovka, který si dodnes zachoval své kouzlo. V blízkém okolí se nachází také Kinského zahrada, Ladronka (vhodná i na kolečkové brusle), zimní stadion Nikolajka a tenisové kurty. Stejně blízko jako příroda je však i vše ostatní, co potřebujete k životu. Supermarkety, restaurace, pošta, škola, školka, zastávka MHD. Snadno se dostanete na Anděl, vlakové nádraží Praha-Smíchov i na okraj města

Dva typy bydlení podle vašich představ

Projekt je rozdělen na dvě sekce. V sekci A jsou byty s výhledem na město s krásnými balkony a lodžiemi. Na jaře vidíte v parku rozkvetlé stromy, na podzim zase barevné listí. V sekci B jsou domy s výhledem do klidné zahrady na pozemky přilehlé k domu. Dispozice bytů jsou různé od 1+kk až po 5+kk, aby si vybral opravdu každý. Část z nich je už ale prodaná, zájem není malý. Veškeré informace včetně přehledu toho, které byty jsou ještě volné, najdete přímo na webových stránkách projektu Vilaparkklamovka.cz.

Byty budou připravené k nastěhování v první čtvrtině příštího roku. Cena bytu se hradí v několika fázích, a pokud budete potřebovat, makléř starající se o projekt vám přímo pomůže s vyřízením hypotéky. Má dohodu s hypoteční společností, díky které nabízí klientům úvěr s výhodným úrokem. Zní to zajímavě? Ozvěte se přes web projektu a dohodněte si osobní schůzku, na které se dozvíte více informací.