Creditas přichází s bezkontaktní platební nálepkou, řekněte si o ni online

Bezkontaktní platební nálepka

Bezkontaktní platební nálepka Zdroj: Creditas

Banka Creditas
Banka Creditas
3
Fotogalerie

Obliba bezkontaktního placení roste, krom karet nabízí většina bank i tzv. bezkontaktní platební nálepky. Tuto rozměrově úspornější verzi klasické platební karty nově nabízí i banka Creditas. Bezkontaktní platební nálepku MasterCard Sticker můžete nově získat zdarma k běžnému účtu vedenému v českých korunách.

Díky své velikosti se snadno nalepí například na mobilní telefon, klíčenku, doklady nebo na jiný předmět, který nosíte stále při sobě. O platební nálepku si můžete požádat v internetovém bankovnictví v sekci „Založit platební kartu“ nebo na kterékoliv pobočce. Není vázaná na žádnou jinou platební kartu a její vydání i vedení je zdarma.

Platební nálepka umožňuje bezkontaktní platby u obchodníků a výběr hotovosti z bezkontaktních bankomatů. Prvních pět výběrů v měsíci z jakéhokoliv bankomatu poskytuje Creditas zdarma. Samozřejmostí je i bezplatná služba cashback, kdy držitel nálepky může při platbě u obchodníka v minimální hodnotě 300 korun současně vybrat v hotovosti částku až 1500 korun.

Creditas je na českém bankovním trhu stále ještě nováčkem. Funguje od 3. ledna a vznikla ze stejnojmenné záložny. Na konci března banka oznámila, že počet klientů vzrostl za čtvrt roku z 20 tisíc téměř na dvojnásobek. Jejich počet se tak nyní může pohybovat okolo 60 tisíc.