DPD otevírá ve spolupráci se Sazkou stovky výdejních míst

DPD

DPD Zdroj: dpd

Sazka
.
DPD
DPD
5
Fotogalerie

Společnost DPD si plácla se Sazkou. V rámci stávajících prodejen s terminálem Sazka, kterých je přibližně 750, budou fungovat i výdejní místa DPD.

Celkový počet výdejních míst Pickup v Česku tak nyní stoupl na téměř 1 000. DPD si od tohoto kroku mimo jiné slibuje hladký průběh doručování zásilek ve vánoční špičce.

„S ohledem na každoroční nárůst počtu balíčků a obecně nedostatek pracovních sil v našem oboru jsme se rozhodli udělat toto zásadní opatření, které, jak věříme, povede k maximální spokojenosti našich zákazníků,” vysvětluje Miloš Malaník, generální ředitel DPD CZ.

„V našich průzkumech dlouhodobě rostla poptávka po výdeji i podání balíků na našich obchodních místech. K vyzvednutí balíčku stačí nadiktovat PIN, který zákazník obdrží v SMS,“ dodává Jan Schmiedhammer, ředitel finančních a transakčních služeb společnosti Sazka.

Svůj balíček si mohou zákazníci nechat zaslat na jakékoli výdejní místo Pickup, nebo si zásilku přesměrovat v rámci aplikace DPD Kurýr na to, které mají nejblíže.