Karta Mall nabízí bonus až 2 000 korun a vrací 2 procenta z nákupů. Ale pozor...

Kreditní karty

Kreditní karty Zdroj: Aleš Pospíšil

Raiffeisenbank
Kreditní karta Mall
Raiffeisen Bank International
Platební karty
Twisto karta a náranek
8
Fotogalerie

Kreditní karta je dobrý sluha, ale zlý pán. Kdo s kartou umí zacházet, může ušetřit i několik tisíc ročně. Pro nové zákazníky je navíc přichystán bonus.

Blíží se Vánoce, což pro mnohé nevyhnutelně znamená průvan v peněžence. Pokud nemáte rádi nákupní centra a preferujete internet, máme pro vás tip, jak snížit náklady. Kreditní karta Mall, která krom toho, že vrací 2 procenta z plateb na internetu, zlevní nákup na internetových stránkách o 2 000 korun.

Dvoutisícový bonus je připraven pro nové zákazníky, což znamená, že případná předchozí karta byla zrušena před více jak jedním rokem. Bonus platí 90 dnů od vydání karty na první platbu – bude vrácen na karetní účet. Jen pozor na podmínku spočívající v nutnosti mít kartu alespoň rok, jinak vám může být bonus zpětně naúčtován.

K rušení karty ale není důvod, dvouprocentní vratka vám při vánočních nákupech přinese zpět stovku z každých pěti tisíc. Každý měsíc můžete získat zpět až 500 korun, respektive 700 korun s běžným účtem u Raiffeisenbank.

Existuje i trik, jak dosáhnout dvouprocentní vratky z všech každodenních nákupů, tedy nejen na internetu. Stačí si pořídit kartu Twisto a měsíční útratu (vyúčtování) zaplatit online právě kreditkou Mall. Touto kombinací získáte 2 procenta zpět z každé útraty.

O kreditku Mall můžete žádat zde. Jen mějte na paměti, že utrácíte peníze banky, nikoli vlastní a po skončení bezúročného období je musíte vrátit. Pokud je nesplatíte najednou, myslete na to, že roční úroková sazba přesahuje 20 procent, což je prostě hodně.

Využíváte kreditní kartu?