Kupte jí to nejlepší z Pece pod Sněžkou

V Peci je to na sjezdovky SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC s 50 km jen kousek. Areály hlásí skvělé lyžařské podmínky a dostatek sněhu.

V Peci je to na sjezdovky SkiResortu ČERNÁ HORA – PEC s 50 km jen kousek. Areály hlásí skvělé lyžařské podmínky a dostatek sněhu. Zdroj: SkiResort ČERNÁ HORA - PEC

Sami si zvolíte hodnotu voucheru a v Aparthotelu Svatý Vavřinec k tomu přidají jako bonus 10 procent navíc.
Vybírat lze ze 4 designů a různých velikostí apartmánů od těch nejmenších studií až po prostorné víceložnicové apartmány s finskou saunou a vířivkou.
V Aparthotelu Svatý Vavřinec najdete i oblíbené Krkonošské wellness se 3 druhy saun, zážitkovou sprchou a vířivkou.
Chcete strávit Vánoce i Silvestr na sněhu a navíc bez starostí? V Aparthotelu Svatý Vavřinec v Peci pod Sněžku je na oba termíny ještě několik volných apartmánů. Rezervujte online na svatyvavrinec.cz
4
Fotogalerie

Co vybrat? Jak být originální a jak se jí trefit do vkusu? S dárkovým voucherem na pobyt v luxusním hotelu s 10% bonusem navíc rozhodně chybu neuděláte.

Vouchery nyní nabízí kde kdo. V Aparthotelu Svatý Vavřinec v Peci pod Sněžkou ale navíc k hodnotě dárku přidávají dalších 10 %. Čerpat ho můžete po celý příští rok a tak je pouze na vás, zda vyrazíte na lyže, jarní prodloužený víkend, letní pobyt s dětmi nebo podzimní výlet, třeba na Sněžku. 

Aparthotel Svatý Vavřinec stojí v centru Pece. Jde o nový designový čtyřhvězdičkový hotel s Krkonošským wellness, dětskou hernou, teenager hernou s Playstationy i dospělou hernou s golfovým trenažérem a laserovou střílečkou. Navíc tu mají skvělou vinotéku a restauraci, která se specializuje na stařené maso. Tenhle pobyt tak bude bavit nejen obdarovanou, ale i vás.

Hodnotu voucheru si volí každý sám. Může jít o dva, pět nebo třeba deset tisíc korun. Pokud si ho objednáte do 20. prosince, stihne vám přijít ve vánoční obálce domů. Ve Vavřinci ale myslí i na ty, kteří nechávají dárky na poslední chvíli. Emailem ho tak dostanete včas třeba i při objednávce 24. prosince dopoledne. Stačí napsat na rezervace@svatyvavrinec.cz nebo kouknout na www.svatyvavrinec.cz.