Leo Express umožňuje platbu za jízdenky pomocí Twista

Platební karta Twisto

Platební karta Twisto Zdroj: Aleš Pospíšil

Twisto
Leo Expres a Twisto
Aplikace Twisto
Aplikace Twisto
Twisto
8
Fotogalerie

Leo Express rozšiřuje platební metody o Twisto. Firma se tak stává první přepravní společností u nás, která umožňuje odloženou platbu na jedno kliknutí.

Pospícháte? Plaťte efektně a rychle pomocí Twista... Na webu i přes mobil. Tak jako stovky ostatních zákazníků, kteří během posledních týdnů využily platbu přes Twisto. Leo Express očekává, že v budoucnu bude volit platbu na jeden klik až 15 procent cestujících.

Věříme, že díky naší rychlé platbě na jeden klik se ještě více zvýší spokojenost zákazníků Leo Express nakupujících jízdenky online. Twisto ocení především ti zákazníci, kteří nakupují jízdenky z mobilního telefonu a kteří by jinak museli při platbě komplikovaně vyťukávat číslo platební karty, což ve chvíli, kdy pospícháte na vlak, není zrovna pohodlné.”

Twisto slaví v těchto dnech pět let na trhu, spolupracuje s více než 600 e-shopy z různých kategorií od módy až po zážitky nebo potraviny. Leo Express je zatím jediným vlakovým a autobusovým dopravcem, který platbu Twisto umožňuje.