Moneta Money Bank nabízí online kreditní kartu pro živnostníky

MONETA Money Bank, a.s.

MONETA Money Bank, a.s. Zdroj: MONETA Money Bank, a.s.

Kocour Tomio
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta Money Bank nová pobočka
Moneta pobočka
8
Fotogalerie

Moneta Money Bank představila novinku pro živnostníky, a to možnost objednat si kreditní kartu plně on-line bez nutnosti návštěvy pobočky a dokládání daňového přiznání. Zájemcům stačí vyplnit žádost prostřednictvím Internet Banky nebo mobilní aplikace Smart Banka.

 

„Všechny parametry své budoucí kreditní karty klient jednoduše nastaví v on-line konfigurátoru a smlouvu následně podepíše elektronicky s pomocí SMS klíče zaslaného na mobilní telefon,“ vysvětluje Jiří Mizera, který je v bance zodpovědný za digitalizaci bankovních služeb pro komerční segment. Vybraní klienti, kteří mají bankou předschválený úvěrový rámec, si mohou on-line a bez nutnosti předkládat daňové přiznání sjednat kreditní kartu s prostředky až do výše 500 000 korun.

Kreditní karta Moneta Business Card nabízí úrokovou sazbu 14,99 procenta ročně a bezúročné období až 55 dní. Při každé platbě u obchodníků i na internetu v tuzemsku i v zahraničí pak vrací 1 procento z utracené částky zpět.

Moneta Money Bank tímto rozšiřuje svoji nabídku plně digitálních bankovních služeb, kam patří načerpání úvěru pro spotřebitele či živnostníky nebo zřízení běžného účtu Tom.