Twisto chystá novinky. Umožní například rozúčtovat nákup placený Twisto kartou

Twisto

Twisto Zdroj: Twisto

Michal Šmída
Michal Šmída
Twisto
Twisto
Twisto na Rohlíku
11
Fotogalerie

Platební aplikace Twisto slibuje v následujících týdnech a měsících uvedení řady novinek.

 

Jako první ještě v letošním roce přijde funkce s názvem Twisto Split, která umožní rozpočítat zaplacený účet Twisto kartou – například za společnou večeři – mezi všechny přítomné a dát jim možnost zaplatit online bez hotovosti.

„Po platbě Twisto kartou půjde snadno rozdělit účet mezi jednotlivé lidi, jimž se posléze na e-mail automaticky odešlou platební instrukce a odkaz na platební bránu, který bude možné sdílet SMS zprávou nebo skrze Messenger či WhatsApp. V případě, že půjde o uživatele Twisto appky, částka se po jejich potvrzení automaticky stáhne z jejich měsíčního limitu. Split tak například řeší peníze mezi kamarády. Už žádná hotovost nebo převody z účtu na účet a promlčené dluhy,“ vysvětluje Michal Šmída, zakladatel a CEO Twista.

Další klíčovou novinkou bude nástroj pro řízení osobních financí a útrat přímo v aplikaci Twisto a také digitalizace platebních karet. V příštím roce pak přijde prémiový hybridní účet spojující výhody kreditu a debetu.

„Velkým projektem pro Twisto je digitalizace platebních karet, tedy možnost implementovat platební karty do chytrých zařízení, jako jsou mobilní telefony nebo nositelná elektronika. Dle současných plánů by mělo Twisto první digitalizované karty představit v prvním kvartále příštího roku,“ dodává Michal Šmída.